2017 är året som till mångt och mycket kom att likna 2014 , jag har i år provat flera olika jobb och grubblat en hel del på vad som ska bli av mig. När examen var gjord så stod jag medd jobb både som kvalitetsansvarig i korvfabriken och som maskinoperatör i mjölkfabriken. Men inte många månader senare blev jag arbetsledare på labb, en hel vecka varade det. (Påminner allt för mycket om Buhresincidenten) Och nu sitter jag här som anställd på Ystad Saltsjöbad och jag har faktiskt ingen aning om var det kommer att sluta.
 
I år har jag ridit mindre än vad jag brukar, men tävlat mer än någonsin. Skramlat ihop ett par starter i WE och en i dressyr. Vunnit en klass och gått upp en klass. inte illa för en bregotthäst! 2018 kommer Yolo att ridas in så smått och Gill ska fortsätta att träna WE tänker jag, kanske finurlar jag lite på en betäckning...
 
 
Stallbygget har kommit att ta upp den mesta av tiden och de mesta av pengarna, det är ju inte på något vis klart men det är inom räckhåll och jag fortsätter att förundras över mannen jag lever med. Han är banne mig helt jäkla otrolig!
 
 
2017 var dessutom året som jag besökte Milano på en fantastisk smakresa med klassen, jag har verkligen tur som får leva ett sådan privligerat liv.
 
2014 var året jag gick in i politiken och 2017 kommer vara året jag gick ur. Jag kommer inte att ta det vidare nästa år utav många olika anledningar. Men främst för att den tid jag har att fördela ska läggas på arbete och hästar, så får det bli.
 
2017 Var jag dessutom i mitt livs form och lyckades ta mig runt Göteborgsvarvet på godkänd tid. Sedan kom stallbygge och jobbbekymmer i vägen och nu har jag helt tappat sugen. Men jag ska defintivt ta tag i löpningen igen, den är  bra för mig och ibland är den till och med riktigt kul!
Gott Nytt år!

Det har varit otroligt intensiva dagar på jobbet med ombyggnaden, intensiva och jätteroliga! Cirka 16.00 igår rullade båda maskinerna och det var verkligen i grevens tid. Gästerna till restaurangen skulle börja droppa in vid 18... köket har dock förberett mat i både förgår och igår så de har fått handdiska en del, men det går ju med! Än så länge har inte heller någon ringt och sagt att saker inte fungerar så det känns ju skönt!

 
Hemma pysslas det fortfarande med stallinredningar, jag förbannar mitt val av inredning  kan jag säga utan att ljuga!
 
 
 
Oj vad det är spännande att bygga om ett diskrum, speciellt när man inte helt har kontroll över situationen då jag inte styr över hantverkarna utan bara diksutrustningskillarna. Puh!
 
Imorgon ska jag ha lite kickoff med mina diskare och försöka att utbilda oss på de nya maskinerna som inte kommer att vara klara att köra.. HJÄLP! Blir fint det. Men en ska inte klaga, vi har inga gäster förrän på fredag kväll så det är chill...
 
Nu är iaf juldagarna över och jag kan glädjas åt att hundarna fick ben av svärmor i julklapp, dessa ben ställer till det en del för mina små vovs. Det ena benet är lite längre, så pass stort att Windy inte rikitgt vågade gå upp med det i spiraltrappan efter att hon vid första försöket råkat snubbla med det (lät det som). Så henne fick jag peppa för att få upp henne med benet i munnen, sen var hon helt orolig och visste inte var hon skulle gömma det. Twix mindre ben bar hon också upp och försökte gömma  Gömmandet gick sådär bra, precis som det brukar bli för henne när hon ska gömma saker. Det stora benet är det Twix som nu har tagit över, han går in för det med stor aptit och Windy funderar över vad som gick fel i det här utbytet. Det låter som att han tuggar på gummi eller halloumi när han äter det, så ska jag vara ärlig är det ingen som vinner utom Twix.