Jag hälsar en fin månad välkommen på bästa sätt. Gjorde helt rätt i att åka och titta på eld i obyggden. Mysigt att träffa familjen och helt fantastiskt väder.
Och världen är verkligen liten, vem träffar man ute på en åker i Lövestad? Jo min gamla körlärare. Skumt.

När jag pratade med kusinen och beklagade mig lite över min situation med hästen att jag inte kunde träna osv så tyckte hon att där fanns en plats över i stallet de var i och de var ett bra dressyrgäng, då kände jag för att flytta ....
Simrishamn nästa?Barnen åker ståndsmässigt de 150 meterna till bålet. Alla vuxna kör, utom jag. Och pappa. Fast det var för att jag tvingade honom att gå.


Firar valborg med rinnande näsa. Känns direkt obekvämt och kunde vara en anledning för mig att slippa att fira valborg. För har inte varit direkt sugen på det, MEN med det här fantastiska vädret vore det direkt dåligt att låta bli att fira. Så i vanlig ordning ska jag hem till gudfar och umgås med lite släkt. Framförallt prata med pappa antar jag.
Tänker dock vara smart och äta laxpaj här hemma innan för att slippa den där hiskeliga korven.

Direkt när jag kom hem idag kastade jag tröjan och sprang runt i träningstopp. Planterade lite fröer och rastade hundarna i hagen. Makita är gäst här och känner inte för att gå med alla i koppel. Då fungerar det bra att kasta pinne i hagen tycker jag!


Betet börjar minsann ta sig!
Inte bakfull idag men saknar dock all motivation till att göra något vettigt. Skulle ha en trädgårdsdag fast blåsten säger något annat. Känns inte ens lönt att försöka plantera frön i den här orimligt vindiga omgivningen.
Har haft shettisägaren här för inspektion av hagar, så hon är game för sommaren. Känns riktigt bra, kan jag ha lite flax så hittar jag en stallhyresgäst till vintern med. Tänkte tvinga på bror ett boxbygge modell ponny.

Lillebror blir 26 idag, det firade vi med pajer här hemma igår. Trevligt som vanligt, men jag kände mig lite avslagen. Vaknade med huvudvärk och den känslan satt lite i under hela gårdagen.
Helt värdelöst med huvudvärk när jag är ledig, känns som jag förlorar min fritid då. Pust och stön.


Nu då? se lite fler avsnitt av ponnyakuten kanske och äta lite laxpaj från igår. Känns som en rimlig plan. Jobb imorgon igen. Varför kan jag aldrig få långhelger? orättvisan är enorm.

Och ja just det, jag är förkyld i halva näsan och känner mig halvfebrig så det är antagligen lite synd om mig.