Vad skall vi med all den platsen till? Sen slog det mig. Ena delen ska bli lägenhet som vi hyr ut dyrt till ensam människa med häst. Redan idag är där två ingångar och toaletter i båda ändarna av huset. Den ena gaveln skulle bli en perfekt 1,5:a. Liten kokvrå, matplats och vardagsrum och ett mindre sovrum. Hallen som idag innehöll toa och handfatt kunde lätt rymma liten tvättmaskin och dusch med.
På det viset skulle man lätt kunna ta 6000:-/mån i hyra med boxplats.

Jag är sugen, det ligger kalas, grusväg hela vägen till stranden, liten bit till paddock, ett ridhus ett stenkast bort. Och ett gigantsikt hus som delvis är riktigt trevligt renoverat/tillbyggt.
Stallet är charmigt med möjligheter och trädgården är alldeles lagom stor. Plats till hundgård finns där med.

Så i mitt huvud är jag nog på väg att flytta redan.
I torsdes fick vi vår elcentral omflyttad. Så nu finns där utrymme att göra vå efterlängtade gästtoa. tyvärr kommer väl räkningen på utfört arbete resultera i att vi inte har råd att göra gästtoan. och inte nog med det så har äntligen pannkillen dykt upp och försöker installera vår luftpump. Den som ska göra våra elräkningar lägre. Antagligen har vi inte råd att betala honom eftersom våra elräkningar varit just så höga som vi inte ville att de skulle vara.

Allting tar helt enkelt ut varandra och fattig blir man hur man än gör.

Jag är ledig idag eftersom jag har jobbat helg. Jag försöker då städa lite, baka bröd och vattna blommor. Har även som avsikt att gå till stallet med hundarna. om bara installatören blir färdig. Vilket han inte verkar vilja bli. Allra helst skulle jag vilja lägga mig på soffan och sova. Men det är kanske inte ett helt accepterat alternativ med tanke på hur mycket jag tjatar på Martin när han är ledig.
Tjatet har visserligen resulterat i en tegelstens och brukhög mindre. och en ganska välstädad källare och ovanvåning. Dock glömmer han bort att göra andra saker som att gå ut med hundarna under sådana "duktiga" dagar. Hur svårt ska det vara att göra mer än en sak åt gången?

Ja med andra ord så är mitt liv som vanligt. Titta på liten hästgård på onsdag. Potentiallen är enastående. Eller i vart fall duglig. Inte helt säker på att banken godkänner prislappen dock. Men man måste fråga.
Snabbt som attans går det, poff! Och så är helgen borta. För jäkligt. Men har varit en mysig helg så jag klagar inte....
Har fått ridit ut en timme nu i förmiddags, maten står på spisen och en liten pudling väntar på att bli klippt i malmö. Så söndagen lär väl med springa iväg lika snabbt som lördagen.