Arbetsfri dag, pyssel här hemma som vanligt. Dammsuga och torka kiss, det är livet det... Milt och skönt ute, men lite mulet. Ska alldeles strax rida ut Fritte en sväng, sedan får Gill sig en tur ikväll.

Så här ser det ut numera efter tvn:s ankomst....

Båda bilderna tagna ur samma hörna av rummet. Så numera har vi massor av golvyta i vårt vadagsrum som hundarna utnyttjar till fullo!

Härligt med långa kvällar. Speciellt när man jobbar "långa" dagar. Finns hur mycket tid som helst till allt det man vill hinna med. Dvs hästarna. Har gett Bart en riktig genomrykt idag, han har faktiskt börjat få lite hingsthals. Det gillar jag!

Farbror är på föräldramöte i Hannah's klass och jag är barnvakt. Utan att bli hysterisk. Enbart för att vi bara har ett barn hemma. farbrors ex har fått för sig att Hamilton inte ska få vara här i veckorna. Fruktansvärt frustrerande. Även om jag inte vill ha barnen här så vill jag Martin's bästa. Och det här är direkt dåligt för honom. Han blir så överkörd. Jag hoppas att det här bara blir en kort historia.

Imorgon är jag nog ledig så då tänkte jag fixa ihop lite bilder på vår nya möblering och tv!
Lördagen kan endast beskrivas med ; Perfektion! Sovmorgon, långfrukost arbete ute, lunch och sedan en tripp till Halmstad och lite impulsköp. Såsom träns till Gill, en del krokar och grejer till grind och stalldörr. Men det som nog gladde Farbror mest, en tv. En platt 37" för  sex tusen. Amazingly nice. Så nu bloggar jag på storskärm. Det allra bästa med tv:n, enligt mig, är att nu har vi möblerat om i vardagsrummet. Till det bättre.

Nu saknas bara lite färg och nytt golv sedan bor vi ett komplett hus.


Farbror har varit ännu mer "handyman", byggt sjukt fina odlingsbäddar.
Nu ska de bara fyllas med hästgödsel och jord!Möt Fritte, som faktiskt var riktigt trevlig att rida idag!