Ännu en gång, så fort jag fått lite ordning så är det precis som att en kaosgenerator börjar arbeta. Pang säger det.
Idag har vi fått hem bland det sista som var på Trimvägen. Och det syns, kläder,lådor och möbler på de mest konstiga ställena. Men snart, mycket snart ska väl ordningen infinna sig. Vi har all tid i världen...

Imorgon ska jag och farbror titta på Hingst.  Och om det inte räcker så har jag hittat ett alternativ till hingsten. Fjordkorsning, sto och shetlands hingst. Perfekt för vår lilla "familj". Annonsen finns här .
De är 14 och 15 år gamla, lagom....

Den här hästen funderar jag på att köpa med hjälp av min bror. Betäcka Gill, kastrera och sen sälja till hösten/våren för lite mer pengar. Väldigt piffig hingst får jag säga...

Någon som tycker det är en bra idé?

Vårt sovrum är i stort sett färdigt! Dubbelsängen är installerad, allt är målat och maskeringen är dragen. Så inatt ska vi sova i vårt sovrum. Underbart! Helt fantastiskt med en dubbelsäng dessutom... Vi har stulit barnens 90-sängar till den. Då kan man kanske tro att det är synd om barnen. Nope. De ska få var sin 140 säng stället. Lite överkurs till barn, men det är vad vi har hemma och de kommer att tacka oss när de är tonåringar. (några år dit bara)

Borde kanske borsta tänderna och lite sådant. Är inte alls motiverad till att gå till jobb. Har så mycket jag kan göra här hemma. Men antar att man måste tjäna pengar!