Vi är inne på vart andra dygn på den blåsiga men soliga ön Bornholm. Idag har vi avnjutit en middg bestående av kallrökt lax, potatis och romsås gjord på tångkaviar. Har ni hört något så dumt? Tångkaviar. Det var farbror som köpte fel. Ingen överraskning med andra ord.

Farbror och jag har badat i det ytterst kalla havet två gånger idag, annars har vi mest varit duktigt oproduktiv med en massa vila, glass och minigolf. Som jag av någon anledning förlorade.

Två dagars hårt eller iaf varmt arbete på äldreboendet i strömsnäs. Och nu äntligen kan jag titulera mig som semesterfirare och det ska vara ända till söndag nästa vecka.
Imorgon bär det av till Ystad för div husvisningar och övernattning hos moder för att sen åka till Bornholm. Något både jag och farbror har sett fram emot ett bra tag.

Hundarna ska bo hos Rebecca och Berith ser till hästarna. Allt klart.

Jag kom precis in från en kortare ridtur på Bart. Nu är det dags att träna lite markarbete istället för att bara lalla runt i skogen. Martin fick föreviga min blobbiga persona och Barts spända lekamen...


    

Windy har en tratt på sin hals. Vilket innebär att hon går in i allt och småhundarna har äntligen en chans att ta henne i slagsmål. Hon har något märkligt vätskande fält på ena bakbenet. Troligtvis från någon insekt eller en sk hotspot. Jag har rakat ner området och vi tvättar det, men eftersom hon är på och slickar på "såret" så blir det bara väder. Därför fick vi låna en tratt hos Berith. Till Windys stora förtret. Hon tycker nog väldigt synd om sig själv just nu.

Farbror och jag har varit ute och ridit i en timme. Vi har väldigt dukltiga hästar som är mer rädda för cyklar än timmerbilar. Bart spänner sig fortfarande som en gnu när man travar. Men skam den som ger sig!