Idag hittade jag Pilgrim och Bunny tätt ihopslingrade i hagen. Hur jäkla söta kan man bli?
 
 
 
Provridningen gick bajs på ridbanan, så jag tog ut dem en snabbis på grusvägen så att hon fick känna att han faktiskt kan trava och galoppera som en vanlig häst!
 
Ikväll har Patrik och jag varit och shoppat, igen. Fick ett presentkort på Horse av Patriks föräldrar och kände att det var rimligt att hitta ett nytt träns till Bunnie och ett fint schabrak till vår maskeraddressyr på söndag. Passade även på att köpa en pannlampa för ridhjälm och silikongummisnoddar! Så nu ska det flätas man...
 
 
 
Inne i Malmö handlade vi mat till morgondagen med, blir en lugn nyårsafton. Endast sju personer. Lite skillnad mot förra årets sjutton. Men efter alla år med folk som inte kan bestämma sig så bestämde jag mig för att inte bjuda och istället låta folk bjuda in sig själva.
Smidigt.
Tivoli, wine and dine, Christiania, Ströget, Den blå planet, hotellfrukostar, siesta, badkar på rummet och sovmorgnar.
Vad mer kan man önska sig?
Vi har haft det super, kan faktiskt inte önska mig mer. Ja kanske då att min man hade haft lite bättre klädsmak, men det är väl inget jag kan göra åt egentligen!
 
Jag hade även kunnat önska mig en bra kamera när man är på sådana äventyr som vi varit på, mycket fantastiskt att föreviga. Speciellt Christiana. Mina fötter tackar mig inte för allt promenerande i "fulskor". Patrik hävdar bestämt att jag är opraktisk. Jag hävdar bestämt att det är viktigt att vara snygg!
 
Hemma igen har jag fina leriga hästar som väntar på mig, smutsiga golv och en hund som löper. NU? Det hade jag inte planerat, trodde att det skulle dröja en månad till. Men hon har alltid varit lite oregelbunden.
Hur ska jag nu hinna få tag i en hane? Jag får lägga hoppet på den kontakten jag har i Malmö med den supersnygga huskyhanen. Inte mycket mer att be för!
 
Det verkar som att jag ska dra med Bunnie på en lättare träning inför vår maskerad"dressyr". Det om något ska ju bli kul!
Är denna tio dagars ledighet.
Vi inleder den med en weekend i Köpenhamn, Tivoli, hotellfrukostar och massa myspys!
 
Trots att allt var grått och trist när jag kom hem efter en mindre inspirerande dag på jobbet (konstigt det där när man är så inställd att gå på semester att de sista dagarna innan bara är pest) så pallrade jag mig ut i stallet. Ett pass på ridbanan stod på schemat.
Det blir inte så långa stunder, men idag kände jag lite mer "ordentligt" på henne och jag kan inte säga annat än att det inte känns som att jag har någon kroppskontroll alls. Som tur är så lugnar Hanna mig med att det ser inte alls flaxigt ut ( I mitt huvud ser jag en trasdocka skuttandes på en dromedar). Positivt med dagens pass var att det kändes som att hon är helt med på att gå lite mer ordentligt. Även om hon ibland kan spänna sig så att hon ser ut som en hjort med huvudet högt upp i skyn om hon ser något oerhört "obehagligt" utanför ridbanan (typ en bil?), så kom vi till ett  jämnare arbete idag än vad vi gjort tidigare.
Fina lilla häst.
 
På måndag kommer en tjej och provrider Pilgrim, det kommer att vara en orastad Pilgrim. Det kan ju bli hur bra som helst....
 
Godnatt