Att stiga upp sex en lördag är inte min favoritsysselsöttning om man säger så. Att stiga upp sex en lördag bara för att man ska cykla 6.5 mil kommer ännu längre ner på min lista över saker som underhåller mig. Lägger jag då till att jag inte har något val eftersom jag lever i något sorts diktatorskap med Patrik och hans pappa vilket innebär att gå upp tidigt på helgen är livskvalité, ja då blir jag om något ännu mindre munter.
 
Men det är bara att se till att le och cykla, människor är kul, cykling ännu roligare. Heja heja, friskt humör.
 
(Skit ner dig)
Den här märkliga röda dagen gav mig tillfälle att ha My-lektion, få spontanbesök av pappa, luncha med mamma och klippa hennes hundar, gå på loppis som stängt där jag träffade människor som jag tydligen kände. För mig en stor överraskning, för mina närstående en ännu större överraskning. En av människorna kan kanske ge mig lite nya möjligheter, man vet aldrig.
Kom precis in från ett dressyrpass med Gill, lite knakigt gick det allt, men fortfarande kul! Nu saknas min sista punkt på dagens agenda. Cykelpasset. Måste faktiskt ladda inför Ringsjön på lördag och den senaste månade har jag cyklat minst två dagar per vecka och hyffsat långt flera av gångerna...
 
Imorgon är det en sådan där förbaskad klämdag då jag har det ännu lugnare på jobbet (som att det vore möjligt). 13 barn ska ha mat... Känns vettigt att gå upp på morgonen för det. Hela den här veckan har jag jobbat ensam då min kollega är på semester. Det har varit fullkomligt underbart och äntligen ligger arbetsbelastningen där jag tycker att det är lämpligt. Jag kan fortfarande pausa så mycket som jag gjort innan, men har numera inte tid att läsa kokböcker på arbetstid. Fint det. Men tillbaka till det vanliga på Måndag!
 
 
 
Jag gör just nu en lyxfällan makeover på mig själv, Bunnie är avvecklad, täcken håller på att säljas, ena dressyrsadeln är såld (har kvar en jag inte tänker göra mig av med), syntetsadeln är fortfarande ute på annons och jag känner väl allmänt om jag fortsätter på det här viset kommer jag att bli en rik tant inom en mycket snar framtid.
 
Fast idag fick jag förfrågan om jag ville ta en islandshäst på foder för att tävla och utveckla... Jag har typ sagt nej, fat jag funderar lite på det. Men isisar är inte min grej...Kanska kan bli? 
 
Jag blir så trött på mig!