Ätit varma mackor till middag, igen. Igår åt jag faktiskt äggmackor. Variation på hög nivå. Billigt att leva med mig. Jag är rätt billig...

Knepig dag på jobbet, blev arg så att jag höll på att gå sönder. En förälder som inte var riktigt som den skulle. Tydligen blir jag rödflammig över hela kroppen när jag blir så arg. Det visste jag inte. Kanske var allergi.
Som tur var hade jag bakat kladdkaka till Ap-mötet i eftermiddes, det mildrade allergin lite. Bit ihop och kom igen, jag är inte den första som blivit drabbad.

Veckan gå långsamt, helgen är allt för långt bort. Ser verkligen fram emot helgen i DK med lite ölande och ätande med goda vänner.
Varför är jag alltid så sur, varför är jag alltid så bitter? Jag är inte så fin när jag är arg! Vad konstigt. Jag ber om ursäkt.

Vi har gjort slut, jag har rätt att vara arg och bitter när huset faller samman runt mig. Eftersom DU råkade låta bli att göra färdigt saker. DU blir precis lika lidande som mig om vi ska sälja huset, med en trolig förlust. Men tänk inte på det nu. Vad blir det för middag idag?

NEJ du får ingen middag av mig, nu är det slut med snällhet. NEJ vi ska inte kramas. NEJ jag vill inte ha en godnattpuss.

Hur trög får man bli?

Jag är inte måttligt arg, jag är fullkomligt rabiat.

Men idag fick jag ett samtal, han kommer inte hit förrän till helgen. Tack. Äntligen. Hur svårt skulle det vara att förstå?

Men något man inte tänker på är att det är ruskigt svårt att vara konstruktivt arg på någon som inte tycker att de gör fel. Som glömmer och är som en gås. I slutändan är ändå allt mitt fel. Alltid. Man kan ju undra när andra i hans närhet ska sluta vara tysta för att han är "snäll". Fast å andra sidan kvittar det om man säger något. Det är ändå glömt imorgon igen.

Fast det är kanske ändå bara jag som är knäpp?
Har varit borta i 2,5 h, ätit hamburgare med pappa, bror och co. Vad möts jag av när jag kommer hem? Färgen håller på att trilla av och allt är sjöblött... orkar inte riktigt.
Men nu har jag plastat uppe vid balkongen i väntan på ett bleck med hjälp av bror. Jag gillar detta. verkligen.Ett par liter vatten på några timmar... tyvärr var inte allt i formarna utan bord och golv hade även fått sig en rejäl dusch. Nu droppar det bara lite hemtrevligt...