Tidig helg denna veckan! Igår bara for dagen iväg, kom hem till strålande sol och tidspress. Men en runda med hundarna hanns med innan spinning och middag på stan med Patriks föräldrar. Igår var en dag jag inte kände för att åka till gymmet pga vädret, men träningen  var bokad så inte mycket att be för.
Idag är det snorkallt igen och jag drar mig verkligen för att gå ut. Ohyggligt. Men nu är Moses vaccinerad och har fått tänderna kollade. Vargtänder som spökar, planen är att plocka bort dem i april/maj någon gång... mer utgifter, wohoo! Väldigt skönt att jag kunde få honom vaccinerad idag med. Så är det avklarat.
 
Ikväll ska jag hälsa på mamma och handla lite för vår weekend i paradiset. Två nätter på Lalandia är nästan som tropikerna... nästan
 
 
"Enligt Svenska Ridsportförbundet samt Svenska Veterinärmedicinska Anstalten SVA är reglerna för Influensavaccin att en revaccinering måste ske inom ett år och 21 dagar. Alltså behöver du inte grundvaccinera din häst igen om du gör det senast 21 dygn efter utsatt datum. Ring gärna och boka en tid hos oss under telefontid"
 

Vilken tur!
Nu har jag lite ont i huvudet av att ha suttit i bil och väntrum halva dagen. Så min plan gick inte så bra.Har visserligen fått semla och mcdonaldsmat så jag är glad flicka. Letat gård med syster med, hon är inte braa för mina flyttgener...
Liksom fåglarna utanför mitt fönster kvittrar jag....
 
Kanske inte, men det är rätt nice att vara ledig idag. Ska följa med syster till Lund, rida lite (äntligen stormar det inte), städa här hemma och sedan är det yogalates ikväll. Med ett aktivt schema bör jag inte ens hinna få huvudvärk.
 
Igår upptäckte jag att Moses skulle haft sin vaccination för snart två veckor sedan, blandade ihop datumen eftersom han blev botulismvaccinerad förra året (tre sprutor). Det är lite kasst av mig att missa det.
 
Jag är bjuden på skidresa med syster och co, men velar och har mig. Det är i princip gratis, med gratis menar man att jag måste betala lift, skidor och mat själv. Dvs det kommer helt klart bli dyrare än en vecka här hemma. Alla skäller på mig och tycker att jag borde ta den här chansen. MEN då blir det på bekostnad av min ekonomi, ännu en månad där allt ska vara halvdant. Jag har hästar att sko, dator att betala och alla övriga jäkla skitutgifter som ramlar över en. Så planen är att jag betalar mina räkningar idag och tar ett beslut sen. Men eftersom jag egentligen är livrädd för själva skidåkandet känns det absolut som att jag kommer välja den enkla vägen och stanna hemma...