Är jag på Bornholm med Patrik, ser verkligen fram emot en hel helg till bara oss.
Men idag ska det jobbas, ska leka servitris i sjöbo. Hämta upp en arbetskamrats bror i skurup om ca en timme, sedan ska vi spendera kvällen i festens tecken. Utan att själva festa. Kan vara en nyttig omväxling för mig. Dessutom ger det ju mer klirr i kassan än en utekväll, fast idag inbjuder ju verkligen vädret till grillat och lite vin. Det skvallrar om inget annat min kropp om. Har odiskreta märken efter bokläsandet i bikini. Tyckte ändå inte jag var ute speciellt länge, men har ändå fått rejält med färg. Finns dessutom en nackdel med att sitta upp och sola, man får "bröstmärken" under brösten. Schnöggt.
 
Idag har jag läst ut min fjärde bok för denna veckan. Har visserligen varit två kortare pocket, men ändå. Det går i en rasande fart. Otroligt skönt att kunna läsa igen. Till och med så att jag kan låta bli datorn lite...
Jisses vad trött jag är. Har sovit över hos Magnus och Emma, bjöd in mig på middag där igår. Lite vin och tjejsnack med Imma och Linn. Senare under kvällen ramlade vi iväg till Bar a bar där bordsgrannen kräkte lite spontant rakt över deras bord. Hur mysigt som helst.
Vi var i stort sett ensamma där tills klockan var en bra bit över tolv. Då började artonåringarna rassla in. Då rasslade vid ut. Nog ett ganska smart drag, förmiddagen var seg nog ändå.
Idag kom jag på att lite poolhäng hemma hos syster var en bra idé. Drog med mig Emma och Algot och det har verkligen varit skitmysigt. Jag har badat flera gånger i det groteskt kalla vattnet och jag inbillar mig att jag nog fått lite färg idag.
 
Nu har jag två val, gå ut och klippa gräset eller plocka upp en bok och läsa för att somna.
Tror att jag ska vara duktig och klippa gräset. Får passa på när vädret är så gynsamt.
Det här med semester. Det känns bra nu. Jag ställer klockan på åtta, men går först upp halv nio. Första veckan var min målsättning att resa mig från datorn vid nio, nu är det vid tio. Och det dåliga vädret? Det som säkert många retar ihjäl sig på? Det tar jag emot med öppna armar, vad kan vara mer rogivande än stormar och regn? Det tar verkligen bort alla krav på duktighet. Jag kan få lov att sitta där jag är, sitta i min soffa med datorn i knät eller boken i handen.
Igår kom pappa hit, vi satte hängränna till stallet, förhoppningsvis ska det ta bort lite av inregnandet. Fint som snus blev det. Vi åt lite sill och ägg och avslutade sedan kvällen med att spela kort. Riktigt trevligt. Drack lite vin och åt jordgubb och rabarberpaj. Det är så sörens gott! Finns lite kvar till lunch idag :D
 
Om en timme kommer hovslagaren, ska plocka av skorna på Moses och verka de båda. Jag har bestämt mig nu för att inte köpa Felix med tanke på Moses status och ska helt enkelt försöka hyra ut boxplats till hösten. Jag vet inte riktigt hur mina inneboende gör, men flyttar de efter sommaren ska jag försöka hyra ut rum med box. Så som det är idag så känns det inte alls jobbigt att ha huskompisar. Mycket finurlande kring detta. Jag funderar dessutom på att smälla upp en box till. Vet bara inte hur mycket hö jag ska reservera till vintern. Kanske får jag inte in någon inackordering, kanske blir det bara en ponny, kanske blir det en shire? Så lite svårt att räkna på det just idag.
 
Kläder kanske?