Sista semesterdagen bjöd på strålande sol och härlig höstkänsla. Men istället för att njuta av dagsljuset till häst blev det faktiskt inomhusträning ikväll. Lite spontant sådär blev det bestämt att jag och Gill skulle hjälpa till på ridskolans "prova på WE". Vi visade hinder och undervisade lite, så det blev inte allt för ansträngande för lilla hästen. Hon tyckte för övrigt att det var svinball att vara på ridbana med WE-hinder igen. Lite vila gjorde gott verkar det som.
 
Så trots att det kändes motigt att ta sig iväg efter mörkrets inbrott (hatar vintertid!!) så var jag full av energi när jag kom hem. Riktigt duktiga ekipage trots att det var första gången för de flesta av dem!
 
Imorgon börjar jag jobba.... wohoo... =P
Dela den här typen av neggogrejer. Men fy fasen vad illa detta ser ut. Det här är en välkänd dansk tränare som skryter om hur bra han är med hästar och att allt som krävs är socker och beröm (och inspääningstyglar, ryck i munnen och en pisk). 
 
 
Lite mer smått och gott kring detta : writing of riding
 
 
 
 
Ännu en gång så blev det söndag! I vanlig ordning har det byggts här hemma, nu är tex alla innerväggar i stall OCH carport putsade. En del smygar till dörrar är färdigställda och så har faktiskt "svärfar" skapat den allra första fönsterluckan. Jag ska ju inte ha fönster utan träluckor som ska vara öppna så mycket som möjligt. Det är dels för att det blir billigare (iaf om man vill ha såna fönster jag hade vealt ha som går på ca 6000/st), men även för att man slipper glas och galler (skaderisk) och för att det faktiskt kommer att bli riktigt snyggt.
 
Jag har i vanlig ordning inte byggt något utan varit marktjänst dvs mat och städ efter bygg. Dessutom har jag haft bentvättartjänst. Har gått över till virkon på Yolos ben nu för där är lite muggtendenser, så det är väl det som ger svullnaden. Hon är en stjärna att pyssla med, inga problem att gå i närheten av en brocka som står och går med cement i och inte överdrivet nervös av att det blåser halv storm! Idag var jag dessutom så flitig att jag badade alla tre hästars ben och sedan gick jag en runda med Gill. Hon är alltså sååå smutsig att jag inte riktigt kan motivera mig att lägga den tiden som krävs för att få henne i ridskick när jag bara tänker skritta ändå. Men imorgon ska jag rida en liten sväng, men hon rör sig fint nu när hon fått på skor och tror inte det är några problem att komma igång ordentligt igen.
 
Dessa ska målad svarta...
 
Skithäst, det är den där benhårda leran uppe i pannan och vid öronen som skapar mest problem... Typ om man vill ha ett träns på eller så.