Igår var jag lite kräkig, försökte köra till jobbet å sådär, men sjukanmälde mig halvvägs och tur var väl det eftersom jag knappt kom ur bilen innan....
 
Sen låg jag i någon sorts huvudvärkig illamående, frossisg,svettig koma till halv fem. Då jag åt lite frukost, köttbullar och gräddsås. Allt i halvfabrikat, Patrikstyle. Medan jag låg och "vilade" passade han barn och meckade med min höstation. Slutade med att det blev en massa Malinlösningar istället för snygga Patriklösningar. Jag tror inte hästarna bryr sig något nämnvärt.
 
Fiffigt med hyllplanen som får fungera som hönedfall så att de kommer åt allt. Lagom stora rutor med!
 
Idag har jag då rehabilteringsdag, det är lämpligt ur två synpunkter. Man ska inte vara kräkig, inte ens lite kräkig, när man jobbar med mat. Och man är faktiskt rätt död i kroppen efter ofrivillig diet. (Jag gillar faktiskt mitt fluff).
 
Så nu ska jag helt enkelt se på hem till gården och sen traska hem till Patrik igen för att äta lunch. Inget mer.
 
Förutom att min Patrik är en fantastisk underbar man som ibland driver mig till vansinne så har han även andra fördelar. Tex massor av mark där massor av hästar kan gå, ett hus som kanske egentligen hade behövt jämnas med marken, otaliga bilar. Jag vet inte hur många faktiskt. Och så har han hallon och det är inte lite hallon.
Var varannan dag kan vi äta färska hallon till efterätt och idag plockade jag ett kilo som jag gjort sylt på. Det är lyx det!
Nästa vecka ska jag göra hallonsaft (min nästa fridag) på saftmajan, som jag egentligen kanske borde lämna tillbaka...
 
 
Dagens bästa i omklädningsrummet är lätt " Oj vad musklad du är. det har jag inte tänkt på innan". Jomen så att, jag är rätt biffig. Inget nytt där inte.
 
(Mycket fluff och muskler i vila, men ändå....)
 
Hästingen är tömkörd idag, igår köpte jag "gallerburar" som vi (läs Patrik) ska modellera om till höstationer. Spontant känns mina burar som riktiga fynd, får se hur lätt de går att omvandla.
 
Dricker vin gör jag också, så här mitt i veckan. Men tant Malin är ledig imorgon, bara lite halmintag och träning på schemat...