patriks städning gjorde susen och bilen blev såld. Det var den "finaste" bilen de sett på länge, man tackar. De ville pruta ner den 5000:- (vilket inte var helt orimligt), men jag fick det till att de bara prutade 3000:- med argumentet "Jag är ju student (sorgsen valpblick)"...
 
Som tur var kunde lillebror hämta mig vid tåget så jag slapp att gå från Rydsgård...
 
Och för att fira det hela köpte jag en tunnbrödsrulle på pressbyrån med skagenröra och brun sallad. Inte det godaste jag ätit, men rent näringsmässigt brode det varit bättre en croissant. Tråkigt men sant.
 
Så nu kan vi investera i lite kattkastreringar och tandstensbortplockning på pudel. Skulle dessutom behöva investera i lite väggar och golv till den där hästtransporten. (det var de pengarna)... Hade ju inte varit helt fel att få sålt sadeln med, men jag börjar att ana att den kommer att hänga här och vara lagom stor till Gill när hon blir sommartjock....
 
 
 
 
Här sitter jag i Lund och är produktiv som få. Inga schemalagda lektioner utan dagen tillägnas lite inlämningar och kompletteringar. Den där kompletteringen vi skickade in var mastig, jag och min gruppkompis satt och gapade när vi läste igenom kommentarerna. Men det vara bara till att möblera om arbetet och omformulera sig på något ställe så kan vi hoppas på godkänt på den med. Så hej och hå! Två av tre inlämnade saker för dagen är dessutom redan godkända, ibland är de snabba som attans våra lärare! En uppgift som är inlämnad sedan ett tag tillbaka har även den blvit godkänd utan några större anmärkningar mer än ett halvt fel.
 
Nu måste jag dock sitta här fram till 16, då ska jag visa liten ford. Patrik hade full rekond på den i lördags (tog alldelese för lång tid enligt mig) och jag kunde först få ut den på annons på eftermiddagen under lördagen. Vi har dock satt ett ganska högt pris, som jag helt ärligt tycker är orimligt. Och det har verkligen visat sig i svaren, de är få. Men en visning idag och jag har en väldigt fin bil att visa upp så i de bästa av världar får jag åka tåg hem. Men sen vet jag inte hur jag ska ta mig hem från tåget....
 
Livet annars? Helgen sög, jag vet inte men inget gick riktigt som jag tänkt. Patrik städade bil för länge, Brorsan glömde att komma till avsatt klipptid (Tuss), Gill drog av sig en sko (vilket var okej eftersom hovslagaren skulle komma på söndagen), kalaset vi skulle på blev inställt, smörgåstårtan vi skulle få från det inställda kalaset smög sig och pizzakartongen till smörgåstårtersättaren luktade skumt. Det var bara lördagen.
Söndagen var bra, förutom bristande svar på bilannonsen och att hovslagaren ställde in. Vilket senare ledde till att jag ställde in ridlektionen idag eftersom jag inte ville rida med tre skor och den enda seriösa intressenten, utan "bästa priset kompis", ville titta på bilen efter fyra i Lund. Där gäller det att smida medan järnet är varmt!
 
Så eftersom jag la ihop alla dessa "katastrofer" och bar med mig dem hela söndagen tyckte jag helgen bara var helt misslyckad. Jag är hemsk!
 
Men nu känns det bra, skönt att göra nytta i skolan och så har jag lyckats landa en "jobbintervju" i skurup inför sommaren. Jag kan ha tvningat mig på den, men vad gör det. Man måste vara driven...
 
Inte jag utan Gill. Det var en trött liten skäck jag släpade med mig till ridbanan idag. Hjälper kanske inte att hon fäller som en tok samtidigt som jag sätter igång henne med sitt livs hårdaste träningar (säger mer om vår generella status än nivån på träning vi gör). Så passet fick bli ganska snällt, vi körde lite WE-övningar och fick en väldigt fin ridkänsla av dessa. Varför glömmer jag bort hur bra det är med just WE? Hinderna arbetar igenom hästen på ett annat vis än bara tragglande på volter och i serpentiner någonsin kan göra.
 
Så ett kort och bra pass och lite WE-inspo som gjorde att jag började söka tävlingar när jag kom hem. Där är en Pay and ride i Höganäs i maj som jag nog ska sikta på och sedan hoppas jag det dyker upp någon riktig tävling i närheten under sommaren. Hade varit så kul att testa en riktig tävling med lilla Gill. Om inget annat kan vi kanske göra bort oss på en dressyrtävling i sommar?
 
Jordgubbslandet är rensat, nu kan sommaren komma ;)