Det har varit en lång dag på vägen med barn och hästar. Nu är vi äntligen i Traryd för en sista natt i torpet. Det finns massor att hinna med imorgon och visst undrar jag om allt kommer att få plats i transporten. Antagligen inte är mitt olycksaliga svar!

Hästflytten har gått bra idag, trots Barts trilskande när det kom till lastningen. han lyckades smälla ett spänne på en longerlina så att jag fick den trasiga änden mitt i nyllet. Blodet forsade, men det var bara att tejpa och göra ett nyttförsök. Endast sju minuter försenade hämtade vi upp barnen och begav oss på en långsam resa ner till skåne.

Hästarna har fått det riktigt bra i sitt nya stall. De ska få gå på lösdrift nån vecka till, iaf så länge vädret tillåter det.

Vårt hus? Ja saker hade onekligen hänt, men man hade visserligen kunnat önska att mer var uppackat och att huset inte skulle vara så pass rörigt som det ändå var!

Nej sova nu, upp senast sju imorgon för att påbörja sista flyttlasset...

   
Trasigt ansikte, trasig hake och nya hästakompisar

Nu blir det nog inte mer bloggande på några dagar. Kommer att ha fullt upp i huset och vårt internet blir nog inte levererat förrän i mitten av veckan!
Tackade för mig idag. Fick ett fint referensbrev från Kostchefen. Hon är en riktig pärla! Otroligt kul att ha varit så uppskattad som jag ändå varit. Den här månaden har gått blixterfort, precis som allt annat nuförtiden.

Puckot Bart har tappat en sko. Snacka om dålig timing, men min hovslagare kommer ikväll kl sex. Suverän service...

Jag har hunnit med att klippa gräsmattan en gång till. Tar nog en timme att göra det. Ganska tungt, men mindre tungt idag eftersom jag klippte den i helgen med!

Jag är ett pucko! Glömde mobilen på jobbet. Jag hoppas iaf att det var där jag glömde den...

Bara en dags arbete i Småland, snart är den här ettåriga episoden av mitt liv slut. Lite vemodigt med tanke på hur bra jag har trivts med att jobba i kommunen. Kanske blir det lika bra i skåne, kanske till och med bättre!

Idag ska jag göra ett rejält ryck. Fönsterna på nedanvåniongen ska putsas, köket ska packas ihop och jag måste faktiskt dammsuga. Hundarna drar in enorma mängder smuts nu när det regnar ute. Varför skaffar man djru egentligen?