Nej nu vänder jag på steken! Nya tag, har kontaktat hanhundsägare med blåögd husky till Windys nästa löp. Ska hälsa på honom nästa vecka.
Har halvt planerat in en träning på bortaplan med Pilgrim 28/7. Idag efter jobbet var jag helt inställd på att rida ut en runda på Pilgrim nu när jag kom hem.
Fast fasen vad det blåser. Borde dock inte låta det hindra mig, men med tanke på hans överskottsenergi och känslighet kan jag nog vänta till imorgon.
 
Blicka framåt och släppa allt det negativa för stunden är planen. Ny projekt hjälper till. Och Pilgrim måste igång igen efter ett par veckors vila så får jag se om det är något "kroniskt"  eller det bara var en stukning han råkat ut för när han visade hälta.
Visserligen arbetshelg och utan någon större engagemang för livet. Men på måndag börjar en veckas semester och då kan jag se fram emot Moses avlivning. Och ja idag fick jag reda på att en av mina hästhyresgäster försvinner nästa helg.
 
 
Hahaha Jo då, jag är positiv så att det sprutar ur öronen.
 
Och så vill jag inte åka hem till Patrik, sitta och stirra in i en vägg med en sur man gör ingen lycklig. Ibland, inte ofta, men ibland hade det varit skönt att kunna ligga och slötitta på tv där hemma. Stänga av huvudet och typ äta ostbågar. Nu är tvn bortvald och internetet likaså. Tjolahop Tjolahej.
 
Roligt är att brors bygge går framåt med vad jag kan tycka stormsteg. Och även om jag inte var speciellt användbar igår så var det skönt att vara där lite och humöret rättade till sig rätt bra fram mot kvällen. Lyckades till och med åka runt på "Pille" i tio minuter. Stel bak, men inte halt? Blir dock ingen ridning den närmaste veckan heller. Jag pallar inte och nästa vecka är fullsmockade med utflykter och grejer.
Jag kan utan problem spendera tre fyra timmar på en kväll efter arbetet med att hjälpa bror. Det är märkligt hur det kan vara kul att "bygga" hans hus, men jag kan knappt städa mitt eget. Hade jag lagt ner hälften så mycket effektiv tid här hemma på en vecka hade jag uträttat stordåd. En sak är säker och det är att mitt pannrum hade inte sett ut som det gör idag då....
 
Nog talat om den saken, imorse kom jag till jobb med trosorna ut och in. Kan vara så att jag var lite trött när jag klädde på mig idag.