Jag har ju mina svackor med självhat osv, men på det stora hela så har jag faktiskt varit ganska snäll mot mig själv den senaste tiden. Och trots lite fluff här och där så har jag haft överseende med fluffet och sett till mina bättre vinklar, schysstare tuttar und so weiter. Så istället för att se en dallrig mage har jag sett större bröst och istället för tjocka lår har jag sett långa ben. Ett ganska välfungerande koncept eftersom jag går upp och ner i vikt, beroende på oboy, pms, ridning eller mer eller mindre jobb, tills igår.
För det första såg jag bilder på mig själv i såväl osmickrande kläder som lite väl avslappnade poser, men jag skulle även prova en av mina klänningar som jag tror passade för ett år eller ett halvår sedan. Igår fattades det typ 10cm runt överkropp för att kunna knäppa.
Som ett jävla slag i magen. Det är inte så att jag är mest besviken över min dåliga karaktär eller mitt vidriga yttre, nej det är min förmåga att lura mig själv att vara nöjd med mig själv.
Självbedrägeri på hög nivå!
Skäms på mig!
 
Eftersom nu den där klänningen från igår hade fräckheten att vara för liten så fick jag snällt stressa iväg och leta upp en annan till imorgon. Och där ska vi inte ens snacka om självhat, efter en affär var mina kinder blossande röda och jag skämdes över att stå halvnaken i provhytten med mig själv. Skämdes ännu mer när jag bad expediten att ta fram en klänning som hängde högt till mig, för vem är jag med mitt klumpiga yttre att be om en sådan sak?
 
Så nu har jag två klänningar här hemma som gör min kropp mer eller mindre kubbformad (eller cylinder?) och jag får väl tacka min lyckliga stjärna att det inte är jag som ska gifta mig....
Det kan vara så att jag snubblat över Gills pappa, han heter tydligen Blixten.
Han ser ut så här och är sonson till Irco Marco... Så där är visst lite halvblod i henne ändå...
Blixten som är pilsk
 
Irco marco
 
 
 
Igår stod först arbete på ny plats på schemat sedan fick jag huvudvärk när jag kom he, så jag mös med soffan hela kvällen. Allt är som det brukar med andra ord!
Idag har jag arbetat på solgården igen och det var riktigt roligt, lagom mycket att göra och alltid spännande att träffa nya kollegor. Märkligt nog tycker jag de första mötena är kul, sedan har jag en tendens att tröttna på folket.
 
Lite chill i soffan sedan tog jag tag i en körtur med Scott och hundar, lite arbete på långa tömmar med Gill. Men hade inget spö så då var det lögn i helvete att få ut någonting av det mer än att sätta in bakben under kroppen i små volter.
 
När alla djur sen var färdigmotionerade gav jag mig ut på ännu en joggingtur, min tredje. Min förra körde jag på motsatt håll och då klarade jag hela rundan utan gåpaus. Idag fick det bli gåpaus igen, men lyckades istället "spurta" längre. Sjukt nöjd med mig själv i måndags som klarade att jogga så "länge" utan att dö totalt. Det är kanske inte helt hopplöst det här med att börja springa? Jag tror definitivt att Gill kommer att tacka mig... Och kanske mina kläder ;)
 
En smärre katastrof inträffade idag, frisören avbokade våra klipptider på lördag, det var faktiskt riktigt dåligt! Men istället för att jaga fatt i nya tider så klipper vi oss på fredag istället. Det får gå det med.
Och just nu lutar jag åt att använda en gammal klänning jag har i garderoben och nöja mig med det. Man kan ju inte köpa kläder stup i kvarten! (sedan att man köper kläder och sen lämnar tillbaka 2 av 3 plagg är en annan femma)
Men känner någon att de har en klänning de vill låna ut för ett bröllop, dvs ganska klädd, som kan passa mitt småtjocka bredaxlade jag så skrik! Jag drar strl 40 i stretch,  strl 42 utan stretch. Jag är med andra ord mer byggd som en rysk kulstöterska än en ballerina.
 
Jag:
 
Inte jag: