Bra dag! Pysslat lite här hemma, sopat ur hunduterummet, märktes ingen större skillnad eftersom Makita har som hobby att gräva i hundgården, välta ut vatten i uterummet och sedan blanda dessa två världar tills uterummet blir härligt lerfärgat. Men det grövsta är borta.
Hälsade på Rebecca idag och mös lite med Lilla My, hon växer så det knakar och är ruskigt söt! Helt sanslöst snäll att ha och göra med (så det så Becca). Dessutom fick pröva Rebeccas vidunder, fjordingdam på 22 bast. En positiv överraskning! otroligt mjuk och följsam häst, riktigt rolig att rida...
Min häst här hemma står bara i hagen och ser lerig ut. Varför jag har häst är ett mysterium.

I eftermiddag har jag utnyttjat Martin. Eller lånat hans kropp? Iaf så har han hjälpt mig att bära in möbler i huset, så nu är pannrummet tomt så att han kan fylla det med sina grejer. Förbereda sin flytt kanske? Att där finns en datum till flytten gör mig lyrisk. Äntligen kan det börja röra på sig! Måste börja dona med det praktiska med lån och så vidare. bleh!
Konstaterade att min illaluktande soffor inte fick plats inne i vardagsrummet så nu har hundarna fått tvåan i uterummet. Kan vara mysig för dem att ligga i.

Närmre fyra timmar var underverket i ugnen. God som sören och alldeles för stor för oss fem. Räcker till fem till, kanske fler?
Träffade Magnus flickvän och hennes halvvilda son idag. Snacka om slipad mun på denne femåring. Dessutom var han ungefär överallt hela tiden. Livat. Som tur var hade Emma med sig en flaska vin, det underlättade processen kan man ju ändå säga ;)

Nu kallar sängen, är helt jäkla mör. Även om jag inte själv satt lister och hällt sågspånn på hela bottenvåningen så känns det som att jag har varit igång sedan sex imorse. Vilket jag faktiskt har....
Så längesedan jag fotade en sådan här bild. Så fjortis, så träningsdagbok. Men ack så kul. Jag måste börja träna igen, måstemåstemåste. Mina förutsättningar idag är tusen gånger bättre än de var för några år sedan.
Min grundfysik är fantastisk. Litt tjock, men kolla axlarna.

Nu kommer snart bror och Larsen hit, de ska sätta lister, sedan ska vi äta kalkonmiddag. Fint som snus!

Något som inte är fint som snus är min jäkla soffa jag köpt. Den stinker gammal krog. Suck. Hoppas det går över!