Eller nej det gör jag inte. Vi har sju barn till lunch idag, jag ska servera pastasallad. Den är redan färdig, dressingen med. Vad mer ska man göra?
Som tur är ville Bunny att jag skulle baka bröd till ikväll. Men de är på jäsning och ska bara in i ugnen. Så vad ska jag göra de resterande timmarna innan vi ska åka till skåneland för att bli husägare?
Husägare. Det är stort! Helt fantastiskt kul om jag ska använda mig av någon sorts beskrivining. Både farbror och jag vaknade med huvudvärk, spänningshuvudvärk?
Vi ser verkligen fram emot att skapa vårt eget hem. Självklart med massor av hjälp från bror. Men det är ändå VI som gör det! Kanske hade det varit trevligt med en gård så att jag skulle kunna behålla Bart på ett vettigt sätt. Men får ta och kolla upp lite alternativa uppstallningslösningar om jag inte får sålt honom innan flytt...

Jag hoppas att vi överlever den här helgen. Känns som att den delvis kan bli väldigt stressig. Fast idag går jorden under, så varför bry sig om morgondagen?

Borde göra en massa vettiga saker. Men  kan i stort sätt bara förmå mig att ligga på soffan och se min mage växa (nej jag är bara tjock, inte gravid). Borde rida, men det regnar varannan kvart så det räcker för att få mig att undvika den aktiviteten.

Jag har packat kläderna till helgens aktiviteter. Som jag inte heller är sugen på. I vart fall är jag inte nällad på att gå på Bröllop. Trots det är min syster. Allra helst hade både Martin och jag stannat i Rydsgård hela helgen för att fimpa en styck oljetank, planera och bara ta det lugnt. Men vi får köra de där 40 milen extra, annars hamnar man väl i onåd resten av livet;)

Igår hann vi knappt med att tänka, direkt efter jobb dök Martins pappa upp med en timmes förvarning. var tvungen att  bada och klippa mina småhundar och vid sex dök Windys brorsa med ägare upp. Vilket å andra sidan var väldigt trevligt, men att sitta uppe till tolv är kanske inte min grej!

 
Är helt snart färdigt, iaf om man får tro mig. I själva verket har vi bara köpt en badrumsmöbelk på blocket. Helt ny för 2.600 inkl blandare och spegel. Inte alls illa.Igår hälsade jag och farbror på Lenny och Ellen. Vi tog hästarna dit, släppte dem i deras hage medan vi tittade på deras ettåriga shire och sedan drack kaffe. Sedan red vi hem igen vid halv tio och Bart var en stjärna. jäkla häst till att vara trevlig! Vill inte alls sälja honom=(