Man kan inte ha det mycket bättre än jag har det. Igår hade jag bror, Imma och Algot här på middag, Imma hade fixat en bukettblommor till mig. Det var innan jag berättade om att jag (äntligen) fått en bukett av Patrik, så hon kände att det kanske inte var så fantastiskt ändå med hennes gest. Men se det tycker jag nog det är ändå. På en helg har jag fått två buketter blommor av favoritmänniskor och utan någon som helst anledning. Det tycker jag är lyxigt!
 
Middagen igår blev supertrevlig och god, för vem kan misslyckas med fläskfilé i vitlöksås? Freestylade dessutom med kladdig choklad"muffins", ingefära och citronkokta päron med en klick vanilj créme fraiche till dessert. Roligt och lite annorlunda!
 
Eftersom jag var sådär överdrivet aktiv igår så har jag mest slappat idag. Storstädat bil ut och invändigt, lagt ut den på annons och sedan bara chillat. Imma var ridsugen idag med så det blev en lång runda i skogen, vilka ridvägar jag har även på andra hållet! Tyvärr kändes inte Pilgrim fräsch. Såg sen när jag kom hem att han antagligen fått en smäll på halsen, så det kan ju vara det som påverkade. Gill däremot var hur fräsch som helst och efter att ha känt på Imma igår så tyckte hon att det var lämpligt att bjuda henne på en liten galopp idag. Söta lilla häst.
Ingen skada skedd och vi kom allihopa hem i ett stycke.
 
Nu väntar dusch och sen soffa, fem dagar sedan är det dags att rulla till Ullared med syster yster och systerdöttrar!! Semester;)
 
Duckface, den alltid så trendiga Imma....
 
 
.... Men mest för att du e du.
 
Älskar dig
/Patrik
 
 
Se där, igår väntade blommor på mig när jag kom hem. Undrens tid är inte förbi!
Dessutom hade han tydligen lagt en påse godis på mitt nattduksbord för tre dagar sedan, som jag inte sett. Jag är ganska otacksam på det viset.
 
Väldigt vacker höstbukett får jag säga!
 
Som vanligt effektiv till tusen när jag ger mig fan på det. Hundar badade, hus städat, gräsmatta klippt, stall mockat och omöblerat. Allt innan kl 11 i förmiddags. Sedan dök en arbetskamrat upp med tillhörande barn för ponnyridning på liten Scott. Han uppför sig väldigt bra, det känns otroligt skönt. Tror dessutom att han tycker att det är ganska kul att bli lite ompysslad. Igår blev alla tre longerade och Scott han galopperade och galopperade tills jag blev helt yr i huvudet. Pilgrim har fått någon sorts ögoninflammation så får väl kolla upp veterinär på måndag om det inte lagt sig...
 
 
 
 
Kick off med jobbet är sällan något vi ser fram emot. Inte hos oss iaf, vi har ingen större tilltro till våra chefers kreativitet. Men idag fick vi verkligen vad vi förtjänade. Torkild Sköld får nog kalla inspiratör, vi måste ta bättre hand om oss själva innan vi kan vara bra för alla andra. Älskar verkligen tänket, det är inte fel att vara självgod. För det är väl klart man ska vara god mot sig själv?
 
Och Kamratskap är inget man får, det är ju faktiskt något man skapar. Såsom äktenskap, ledarskap och kanske utanförskap. För offer är något du väljer att vara.
Du väljer hur du hanterar en situation och du är vd över ditt eget liv.