Ont i min jävla hals, känns sjukt upphetsande. Starka ord. Och det snöar ute, så jag vill verkligen inte gå till stallet. För det är ungefär jättelångt. Men eftersom Farbror hämtar de två små så måste jag ta mig dit själv. Sjukt ologiskt.
Funderar på att flytta. Iaf över helgen. Undrar vem jag kan bo hos? Kanske kan bosätta mig i sadelkammaren, för där är faktiskt ett element. Och då får jag nära till Bart.
Det stormar ute. Om ni inte märkt det.

Vi vann på lotto idag.
16kr. wohoo!
Frukost med te och bok sedan 2.5 timme ute i kylan med hundarna för att ta sig fram och tillbaka till stallet, till fots. kanske inte en direkt fröjd, men jag kände att jag förtjänade min lunch när jag kom igen.

Jag vill inte säga att jag är överdrivet produktiv idag, men efter en helgs arbete och en hel del socialiserande så kan det väl vara förtjänt. Fick testat farbrors skidkunskaper i helgen. Vi tolkade efter Bart i lördags, gick hyffsat trots en mindre "skentur". Igår begav vi oss ut i skogen med skidor och häst och det gick helt suveränt. Jag är så imponerad av Martin. Själv skulle jag inte kunnat stå i fem sekunder på skidor efter en häst. Tacka vet jag att sitta ovanpå!!

I lördagskväll var det tacos och Harry Potter hos Sofie och Sebbe. Mycket trevligt och igår fick jag nöjet att gå på bio med Sofie. Avatar i 3D. Visst jag gillar filmen, men blev ruskigt ansträngd av att titta med glasögon så efter halva filmen somnade jag i självförsvar. Eller vad man nu ska kalla det. Ville inte ha ögonen öppna iaf och efetrsom jag redan sett filmen en gång kändes det inte som någon större förlust!