Finns egentligen inte så mycket att berätta, julen är över och jag jobbar mest. Inga Windyvalpar och mest mörker när jag kommer hem. Barten har dock börjat få några promenader i veckan för att så småningom böra ridas igen. Imorgon, nyårsafton, jobbar jag, likaså nyårsdag. Det blir med andra ord inget party för mig. Trerätters hemma får jag fixa till mig och den andre som bor här.

Hemmafronten är inte något vidare bra, inte helt oväntat. Inom kort måste något göras helt enkelt, för jag kan inte fortsätta så här. Hur omständigt det än kommer att bli med en förändring så måste den ske.
Vilken kväll, vilket väder vilka människor!

Allting blev fruktansvärt bra och med fler gäster än beräknat var det på håret att maten räckte, spriten tog som tur var aldrig slut.

Jag är lite förkyld, men mår ändå bättre än vad jag gjorde igår. Jag tror inte att vår nattliga promenad i ett snötäckt Rydsgård var till någon hjälp i just den här frågan, men roligt var det även om Tuss knappt tog sig fram. Det mesta är undanröjt och vårt hem börjar se anständigt ut igen och en lång slapp söndag väntar.

Tack alla som gjorde min 25-års dag till en fantastisk kväll!!!Sjukt mycket snö!! Vår hundkoja syns knappt...
Imorgon blir jag ett kvarts sekel. Detta ska firas med vänner, släkt och annat löst folk. Dvs om de inte blir insnöade...

Martin har klippt av vår telekabel så internet existerar inte där hemma, men vi har ett nytt fönster som bror satt in. Inte kan man få allt... För tillfället sitter jag hos mamma med alla sju hundar, valparna är sådana tjockisar! Hur mysigt som helst.