Vilken fin jättehäst, men guud så lång rygg och korta ben om man jämför med min Moses. Hon var lite som en överdimensionerad tax. Och ville nog helst sitta i knät. Jag skulle fundera på det någon dag och sedan komma och provrida henne om en vecka. Väntar fortfarande på svar från travaren.
 
Twix är nog lite sjuk, han har småkräkt i tre (?) dagar och idag hade han kräkt i min säng. Schysst. Nu ligger han utslagen i fåtöljen, men tror faktiskt det beror på benen de fått de senaste veckorna. Han är inte så van. Han ser faktiskt ganska ynklig ut.
 
Jag har köpt coca och choklad, vilken lyx! heja lediga dagar.
 
Willemo
Idag ska jag åka och titta på ett halvblodssto modell skitstor i svedala. Över 170 och ska vara galet grov, en klippa att rida ut på tydligen... 10 år, ganska lagom. Har även en travarvalack på nio år i Laholm som är ruskigt intressant, tror han kan passa mig som handen i handsken. Han är "bara" 168 i mkh... Fux. Han ska lämnas ut på livstidsfoder och hon foder på obestämd tid.
Känslan är att hon kanske bli för stor och att jag har roligare med travaren. Men måste titta när hon nu står så nära. Båda ägarna verkar väldigt måna om sina hästar och jag blir direkt paranoid och tror inte riktigt att jag kan leva upp till dessa krav. Tror dessutom att mina boxar är för små halvblodet. Så redan där kan den historian smyga sig!
 
Har tränat idag, har annars inga planer på att göra något. Utan jag tänker helt enkelt spendera dagen i soffan och se på fälttävlan. Inget att klaga på tycker jag.
 
Halv sju igår lastade jag en Felix som gick rakt in...=( oväntat vemodigt. Väntar fortfarande på sms-svar från hans gamla ägare om att han blivit hämtad och om det gick bra från hans nya hem... Bra koll. Moses blev ledsen för att hans kompis försvann och jag blev ledsen för att han blev ledsen.
Innan jag gick hem till Patrik efter Felix avfärd läste jag på Facebook att en bekants sto hade gått bort i en fölning, blev ännu mer vemodig. På vägen till Patrik stötte jag på min gamla häst Gleeman i en hage längs vägen, aj i hjärtat. Fina fina hästen, har aldrig haft en så välartad häst som honom (om man bortser från dvärgGill, men han var roligare att rida och jag upplevde mer med honom). Så när jag väl anlände till Patrik för att bevisa för honom att omelett visst är gott så var jag en ledsen trasa. Inte jättemycket kul att umgås med mig, så efter en lyckad omelett smakmässigt (hade behövt teflonjärn för utseendet) så gick jag och la mig halv nio.
Funderade på att jag kanske skulle försöka göra mig av med Moses, är det verkligen meningen att jag ska pyssla med hästar? Inget blir liksom helt rätt. Varför inte bara spara mina pengar?
 Åka utomlands eller renovera huset fint. Saker man kan göra utan häst....
 
Aja, idag är en ny dag. Har haft kontorstjänst och ska få hem pappa på besök om ett par timmar. Tänkte bjuda på lax och potatis. Frågan är bara om jag ska knata iväg till gymmet nu eller om jag ska städa ordentligt. Kan ta gymmet imorgon...
 
Gleeman xx