Har verkligen varit en hektisk dag, jag känner dock mig bättre idag än igår. En aningen mer funktionell och inte riktigt lika förvirrad. Men pausar där jag kan, inget gym och mest mys är planen.
Fick lite glögg och kramar hos syster efter jobbet, passade mig bra och kom nog lite mer till ro efter det. Efter en stund i stallet blev det ännu bättre i hjärnan och Pilgrim verkade mycket bättre i benet. Inte halt vad jag kan se...
 
Nu kom mannen hit, så kan kanske få lite kärlek här hemma med...
 
 
Igår bröstsmärtor idag spänningshuvudvärk. Känner mig otroligt osäker på mitt beslut, det känns inte rätt- Min kropp protesterar och min hjärna försöker övertala den att hänga med.
Idag ställde jag in gymmet, kommer hem så sent från jobbet att jag inte får ens en glimt av dagsljuset. JAG VILL INTE HA MÖRKER! Pilgrim hade dessutom ett svullet framben, med lite skavskador. Får hoppas att det går tillbaka av sig själv.
 
Ge mig lite svar.och inspiration.
Jag får spel. Jävla hanhundar. Nu har de börjat gå in för att markera inne igen, började så smått för ett par veckor sedan men det har eskalerat och jag får inte bukt med det. Windy ska snart löpa och jag tror att det är en sak som triggar dem. Monster!
Nu ska jag göra ett sista försök att få bukt med det, på tisdag åker de till Kaminsiki för lite snipp snipp. Bort med kulorna. Inte riktigt det jag har budgeterat för, men vad ska man göra? Fungerar inte detta blir det omplacering eller avlivning. Jag kan INTE ha hundar som springer runt och tror att de är utomhus alltid, jävla testodjur.
 
Idag har pappa och jag (mest pappa) satt stuprör, så nu är huset ännu en bit på väg till färdigt skick. Nästa år ska jag ha fått ihop pengar till dränering och målning av fasad. Kanske lite ytterbelysning i takfoten med. Kul att ha något att se fram emot. Ska bara lyckas spara ihop de där pengarna med. Har ju dessutom lån att betala tillbaka till mor och bror.
 
Ikväll är det utekväll med jobbet, avtackning av en blivande pensionär. Hoppas på god mat!