Min första semesterdag spenderades med Mamma och hennes hundar. Lunch och klippningar, ett besök på körskolan och sedan laxmiddag. Helt fantastiskt skönt att kunna göra lite som man vill. Gå upp när man vaknar istället för när klockan ringer, eller inte gå upp när man vaknar och ligga kvar ett tag till!
Jag och Martin avslutade kvällen med att åka in till Malmö med småhundarna. Den löpande Windyn fick stanna hemma. Ribbanhundarna hade nog uppskattat henne lite väl mycket!

Så fantastiskt skönt att åka in till Malmö, gå och strosa, ta en fika i hamnen och sen åka hem. Martin tyckte att vi skulle köpa en lägenhet i västra hamnen och sälja hästarna. Och en kort stund höll jag med. Tänk så mycket lättare.

Nu ska jag cykla till Barten och rida för första gången på en vecka. Han är tjock och fin och kan väl behöva arbeta lite innan vi åker till Bornholm.
sex timmar till. Sen får det räcka. Då väntar fyra veckor utav ljuvlig ledighet.
En ensam vecka, en vecka på bornholm med man, barn och mamma, en vecka i blekinge med djur och man (Bart ska ut och resa) och slutligen en vecka hemma med barn och man igen.

Idag är jag trött på allt som har att göra med djur, barn och man. Idag vill jag bara dra nåt gammalt över mig. Men imorgon ska jag se om jag kan fixa finansieringen till mitt kommande körkort. På något vis måste jag klämma in en bunke körlektioner under den kommande veckan. Och så teori så klart. Mycket att tänka på

Huset ska skrivas kontrakt på i veckan, med en besiktningsklasul. Vilket kanske inte känns helt okej. Men det här kontraktet innebär en flytt senast 1 aug. Så med andra ord är det dags att börja tänka på packning och flytt med. Hallelulja.
Den här jäkla vårdnadstvisten är så fruktansvärt tröttsam Stackars lilla Sandra som blivit våldtagen och utnyttjad av Martin under nästan hela deras förhållande. Stackars stackars henne. Hört talas om polis? eller jag vet, seperation i tid?

Jaja, det börjar bli tjatigt. Senaste uttalandet från tinget innebär 4veckors sommarumgänge, men inte följd. För då kan antagligen barnen bli depraverade. Varannan vecka här, varannan hos Mamma. Gud så smidigt. Vilken lycka.
Skjut mig någon för det är så obegåvat att jag får svindel.

Ännu ingen slutgiltig "dom". Men den gemensamma vårdnaden får nog vår lilla Sandra stå ut med. Och så får Martin nöja sig med varannan helg.

Nu får jag lov att börja övningsköra igen! Handledarkurs med farbror på lördag nästa vecka....