Gårdagen var underbar. Vi åt räksås och pasta, drack vitt vin och blev lite lagom småluriga.
Spelade yatzy med Hannah för Hamilton ramlade i säng redan kvart i sju. Sedan kastades Hannah i säng, då spelade vi några rundor Yatzy till bara jag och farbror och blev lite småpackade på cider. Riktigt mysigt!

Idag började jag dagen i stallet, red ut på Gill och passade på att besöka de gamla fälttävlanshagarna innan där släpptes ut några hästar. Vi hoppade lite stockar, plaskade i vatten och galopperade över fälten. Hon är helt fantastisk min lilla Gill. Lite skeptisk till hinderna de första hoppen, men sedan blev det bara större och större hopp. Både hon och jag log, det är jag helt säker på. Vi hade riktigt kul idag!
Efter ridningen släppte jag henne i hagen utan täcker, så lär få en smutsig häst imorgon. När jag skulle gå smågnäggade hon till mig och väntade med att gå till de andra i hagen tills jag försvunnit. Hon gnäggade nog mest för att hon ville ha äpple, som hon inte hade fått idag....


Snart ska barnen hem till sin mamma. Vi har precis ätit karré med pommes och bearnaise. Och som vanligt uppförde sig Hamilton som ett litet offer. Är så trött på hans skrikande vid bordet. Så jag överdriver inte när jag säger att det ska bli skönt att bli av med dem.
Väldigt tydligt att de är släkt.
Frukostbordet idag.

Nu har farbror och jag hämtat barnen igen. Nu ska det bakas lussekatter och stökas ner en massa.

På vägen hem gick vi ett håll jag inte gått innan, så då fick jag se det här fina:
Farbror och barnen gick precis. Jag får en hel kväll med bara mig och hundarna. Det är helt fantastiskt. jag behöver inte laga mat, jag kan se vad jag vill på tv och det kommer att vara helt lugnt.
Jag kan helt enkelt fylla kvällen med vad jag vill. Dock väljer jag idol. Kanske inte så hett.

Har jag extramycket tur så sover de små hos mormor inatt. Men det är kanske lite för mycket att önska.

Nu ska jag koka massor av snabbmakaroner som jag ska äta med smör,salt och svartpeppar.