Nu är min vän hemma igen. Oj vad jag har saknat den. Mycket trevligare att köra än mammas lilla plutt (även om jag är mer än tacksam för lånet). Nu är den dessutom begåvad med handbroms, fina grajjor!
Dessutom billigare än förväntat. Livet är allt bra snällt i det osnälla.

Nu ska det duschas hundar och Malin. Tuss ska på Agilityträning med systerdotter imorgon, eftersom Windy som var hennes förstaval kom på att hon ville löpa nu. Tuss kommer antagligen vara en naturbegåvning....

Åhh den är så fin... och så snabb, jag hinner faktiskt knappt med den. Vi måste nog lära känna varandra lite först innan vi kommer att bli ett bra team. Men det var kärlek vid första ögonkastet från min sida. Du vackra gula maskin.Hittade dessa fina bland allt ogräs längs huset:Jag undrar lite hur det går för mina två andra kärlekar, om de kommer överens? Tydligen ska min blåa kärlek få lite nya delar idag. Hoppas på det bästa....
Och fick ett tråkig besked idag, Pumpsen fanns inte kvar. Men det är de bruna sandaletterna jag helst vill ha så jag får vara glad för det lilla. Eventuellt kan jag få pumpsen i brunt istället.
Skulle varit his Stumpen idag, men de stackars kreaturen är fulla av lus. Inte lätt med ägare som inte riktigt har koll. Avvaktar med honom tills avlusningen är färdig. Dessutom verkar det som att han ska få komma till ett hoppstall. Skitbra för honom. Har dessutom fått ett nummer till en veterinär som har en portabel röntgen,ska ringa henne imorgon och hoppas på det bästa!
Kom precis hem från en hundpromenad på 1½ timme. Blåklinten blommar och imorgon får jag hem en ny gräsklippare för 500:-. Eller rättare sagt en ny gammal gräsklippare. Tack universum.Har förresten beställt tre par skor med... 366kr inkl frakt =DDe jag hade tänkt köpa fanns inte kvar i min storlek, damn mitt sunda förnuft. Men nu skiter vi i förnuftet,mina klänningar behöver skosällskap. Speciellt nu när jag fått en massa fint av Emma!!!