Det gick inte att laga bilskrället, så nu får det bli en tillfällig åtgärd så att den förhoppningsvis kan komma igenom besiktning och sen kan jag köra med aset en stund till och vänta lite med att köpa ny bil. Så tror jag att planen ser ut för mig nu.
Speciellt efter att ha varit på turné med Patrik och tittat på överdyra bilar. Där la jag ner bildrömmen.
 
Nu mår jag skit, har ätit tre ägg, en avokador,en tomat och en bit gurka. Smakade inget så det kunde kvitta. Tårtbottnen står i ugnen och fyllningarna i kylen....
Snörvel host bläää. Mitt halskli visade sig vara riktigt elakt. Stod ut nästan hela arbetsdagen igår, men gick hem lite tidigare och stannade hemma idag med. Är inte alls i skick att vistas bland mat. Äckeljag.
 
Morgonen inleddes med herrbesök, för åskan hade gjort sig besväret att stänga av min panna. Vilket jag märkte vid niotiden igår när jag stod i duschen och väntade förgäves på varmvatten. Var en brytare inne i pannan som slagit ifrån, men nu fungerar det igen =)
Åskan hade även plockat en säkring till kyl och frys, så nu känner jag att jag kanske borde köpa lite nya säkringar för att förrådet har börjat sina. Skulle även behöva sätta in en ny elcentral, inte helt roligt för det blir snabbt så dyrt...
 
Idag måste jag baka tårta till pappas kalas imorgon, känner mig inte alls taggad. Mår ju helt ärligt skit så kan kanske skjuta det till senare ikväll och kanske få lite Patrikassistans, det är ju helt inom hans intresseområde.
 
Skit. Det kliade i halsen när jag stack till gymmet och nu gör den skitont. Har blivit bjuden på middag av Emil och Julia tillsammans med Patrik. hur lyxigt som helst! Emil bor kvar en månad extra och jag har inte hört av tjejen som var här igår. Men vill hon flytta hit får hon bo i mitt rum en månad med reducerad hyra och sen få emils rum helt enkelt...
I vilket fall som så känns de bra att både Emil och Julia bor kvar en månad till.
 
Har tömkört liten häst idag. Gick mycket bättre denna gången!
 
Arbetet idag har också gått bra, vilka jävla god potatissoppa jag lyckades få till idag. Ibland blir man lite överraskad över sin egen kompetens...;)