Sen middag efter träningen. tydligen var vi tvungna att prova "tösadricka" så att patrik kan få reda på om han ska köpa mer i tyskland imorgon...
 
Möte med cheferna och de andra kockarna i eftermiddag. Kom inte ifrån jobb förrän 16.15 så det var inte att tänka på att ut och rida. Altl för snabba bilar på vägarna och allt för mörkt.
 
Det diskuteras, vänds, vrids och kluras. Ibland sägs inget, ibland sägs för mycket. Arbetsplatsen är under en hel del stora förändringar vilket för min del kan bli riktigt positivt och riktigt jobbigt. Men det hänger ju helt klart på vilka förutsättningar jag ges. Och lön. Det ska jag inte sticka under stolen med, pengar kan absolut motivera mig.
 
Jag kom inte längre än till datorn när jag kom, ska visserligen snart ut och mocka och såga lite ved. Något jag gör dagligen numera. Kommer få EN fantastisk arm. Kanske inte så snyggt om bara en arm blir vältränad. suck.
Javisst det är lättare att gå upp på morgonen nu. Men hur många dagar till innan kroppen vänjer sig? Det här mörkret på eftermiddagen är minsann ett riktigt elakt straff, knappt någon tid över till ridning numera. Inte för att jag rider så där hemskt ofta, Men ändå.
 
Har inte så mycket att dela med mig av, hjärnan vilar nog från blogginspirationen. Så mycket annat som är på g kan jag känna. Någon vecka till sedan hoppas jag på lite klarhet gällande min arbetssituation iaf.
 
Skorna från igår: