Om lite mer än en timme är det dags att träna igen och kan ju ärligt säga att jag inte kommer palla så mycket. Är inte i någon vidare form och förkylningen har ju inte gjort saker lättare. Men det ska bli hemskt kul, tror att Bunnie och jag har funnit varandra mer så får vi se om Lisbeth håller med.
 
Igår skrev jag på mina anställningspapper, men har fortfarande inte fått tillbaka min uppsägningsblankett. Sånt är livet på Rutger.
 
 
Ikväll ska vi åka till Malmö, träffa en av Patriks vänner och fira min nya tjänst! Skall bli supertrevligt :D
 
Windy mår bra, men är fortfarande väldigt trött och medtagen. Såret ser väldigt bra ut och hon bryr sig inte om det, så hon slipper ha tratt. Tratt är nog det värsta man kan sätta på hundarna, snacka om att de blir deprimerade när de inte kan gå någonstans utan att stöta i med tratten.
 
 
Fina Windy blev så glad imorse när vi skulle ute och åka. Alldeles till sig för att slippa hundgården och åka på äventyr istället. Föga anade hon vad som komma skulle.
Tre timmar i bagaget på bilen på jobbet, sedan veterinärbesök. Även idag var hon lyrisk för att hälsa på hos vår braiga veterinär. Hon hoppar och pratar om vartannat, det är ju verkligen superspännande att hälsa på där. Ska bli intressant och se om hon har samma inställning om två veckor när vi ska ta stygnen.
 
Det var inte utan att jag har varit lite orolig idag inför steriliseringen, saker kan faktiskt gå fel.
 
Vid halv två ringde han och sa att hon var klar.  Puh. Och vi hade tagit rätt beslut, där var förändringar på livmoder och äggledare som tydde på att en riktig livmoderinflammation antagligen bara låg en eller två månader bort.
Fick mediciner att ta med hem, telefonkontakt imorgon och på fredag. Sms om något händer idag. Väldigt god service. Hon är verkligen omtöcknad nu, men stapplade så försiktigt in efter bilturen hem. Nu ligger hon och sover min fina lilla vov...
Vårens första träning är inplanerad till fredag. Den 9.e är det troligen WE-träningen så nu ska det väl rulla på. idag red Hanna och jag på ridbanan, cavalettiträningen och lite temporidning. Galopp från skritt har jag nosat på för att få henne känslig och framåt. Vill ha mycket bjudning när jag lägger på gasen... Inte så långa pass än så länge, men vi måste börja någonstans. Hon lyckades tom att bralla lite med mig, vet inte vad hon reagerade på, men en liten, liten stund hängde jag löst.
 
Uppsägningen gick bra, jag har visserligen inte fått tillbaka blanketten jag fyllt i. Men det ska väl inte ha någon betydelse?
Folk reagerar fint och blir bestörta över att jag ska lämna dem, de flesta reagerar så. Vissa tycker nog att det är skönt.