Måste jag verkligen borsta tänderna.
Men här utnyttjar vi tiden till max. Icke att jag ska göra något vettigt.
8.30 börjar min arbetsdag och fram tills 8.15 tänker jag inte vara alldeles för aktiv. Visserligen får jag röra mig för att komma till tåget. Det är smällar man får ta.

Husförsäljningen är igång. 1:e maj ska det vara visning. Är lite oroad över om där kommer att finnas några spekulanter då. Hoppas kan man. Tullstorp väntar fortfarande. Men hur länge vet jag inte. Vill verkligen bo där. Eller i Åsele.


Jepp jepp.

Ha en fin dag alla tomtar och troll.
Tajfs är kanske fel ord, men jag har helt enkelt varit en duktig flicka och kollat upp en mäklare mot en annan och därigenom fått ett billigare arvode på vår kommande husförsäljning. För som det ser ut idag kommer vi att sälja vårt hus och förhoppningsvis köpa gård i Tullstorp. Kanske inte blir just den gården, men en gård ska det bli så att jag kan få lite ordning på min hästverksamhet!
Iochmed gårdflyttandet så har jag lovat att ett körkort ska införskaffas. Hur detta ska gå till vet jag inte i dagsläget. Finns varken pengar eller kunskap för ett sådant projekt. Sveriges sämsta bilförare är helt enkelt ett program för mig!

Jag har jämt och ständigt huvudvärk nuförtiden, har en teori om att min tandmängd är orsaken. dvs jag har för många tänder i munnen då mina visa tänder börjat ploppa upp.

Har haft en underbar dag i Ystad förresten. Tillsammans med Helena har jag lunchat vegetariskt och shoppat skor för 100kr. De är väldigt pritti. Skall ordna fram ett foto...
Usch, vi har blivit godkända för lån till Tullstorp om vi säljer vårt eget hus. Det är så att man blir utmattad av bara tanken på ännu en flytt. Men det förutsätter å andra sidan att vi gör lite vinst på vårt nuvarande boende.

Idag ska jag jobba en konstig dag, 10-16. Därefter ska jag åka hem till lillebror med hundarna ocg umgås med finaste flickorna. Smashing! Martin och barn ska sova hos Ingvar så jag behöver inte känna att jag är skyldig till någons svält ikväll.