Windy löper och Tuss är galen. Fruktansvärt enerverande när en liten dammråtta flämtar, gnäller och juckar i luften i en salig röra. Windy är inte helt sen på att uppmuntra detta patetiska beteende. För han kommer aldrig någonsin komma till, hans brist på ben eller rättare sagt benlängd gör att han inte når upp. Men Windy tar tacksamt emot allt hon kan få.

Jag är just nu ruskigt frustrerad. En underbart fin dag har bara försvunnit mig ur händerna. Visserligen fick jag en bra förmiddag i stallet, men det resterande? Ja farbror gör inte mina dagar speciellt rosiga längre. Han är en stor bromskloss. Tyvärr blir det en ond cirkel och snart kan han väl inte göra något rätt i mina ögon. Jag är å andra sidan en hård och krävande typ. En som inte borde ha rätt till en sådan snäll man.

Men jag byter gärna.


Vilken befrielse!
Nu fungerar det och inte nog med det så står det en diskmaskin i vårt kök. Som visserligen inte är inkopplad men ändå.

Nu ska jag slutföra maten till farbror och barn!
Livet knallar på i Rydsgård. Ännu inget fungerande internet, men vad kan man begära? Gardiner är inhandlade på nya ikea under lördagen. Inget att rekomendera. Fy sjutton vad mycket folk!! Under morgonen packade jag upp barnens rum för det har farbror inte riktigt hunnit med. Av någon anledning så är dessutom vår blivande finhall/gästtoa numere förråd för Martins lådor. Sånt är livet.

Igår parade vi Windy så om nio veckor kommer det förhoppningsvis att föddas ett gäng vildhundar i vårt hus. Väldigt spännande. Skall så småningom fixa fram lite bilder på den tilltänkta pappan.

Hästarna väntar, ska rida ut en sväng på Gill och Tösen. Systeryster ska rida Gillen och jag får äran att rida den nippriga tösen. Barten ska få sig ett dressyrpass efteråt....