Ledig från mitt tillfälliga jobb så jag och Patrik startade dagen med en långpromenad i skogen, det är fantastiskt underbart med alla färger och den klara höga luften.
 
Om en timme åker jag och hämtar Pilgrim för att lämna honom till hans nya ägare. Tjejen som provred igår är helt rätt person för honom! Ska bli himla kul och följa! Spännande och se om hon kan plocka fram allt det fina i honom. Ett preoblem mindre för mig.
Tydligen ska Burger king öppna i Ystad, så dit har jag sökt. Hur lågt har jag sjunkit?
 
Och på tal om låg nivå, dagens Hem till gården avsnitt var fruaktansvärt. Varför gör de serien så jäkla obehaglig nuförtiden? Annat var det på den gamla goda tiden...
 
 
Skit vad jag blir oproduktiv av att jobba så lite, känner mig direkt värdelös. Dessutom är det lov och stiltje på skolan så det är inget vidare lätt att få dagarna att gå.
 
Jobbfronten ser ju hyffsat hopplös ut, det kvittar ju hur många jobb man söker om man aldrig får något svar. Sen är jag ju lite otåligt lagd och vill ha svar två minuter efter att jag har sökt ett jobb!
 
I ugnen står en broccoli och skinkpaj med ädelost och min näsa börjar att skärpa till sig så det är något positivt i min lilla vardag.
 
 
Imorgon ska jag visa boxplats här hemma och på torsdag kommer en tjej och provar Pilgrim. Så det snurrar på. Och så just det, Hanna har hittat ännu en gratishäst till mig. Denna lycka.
 
Höstlov och lugna gatan arbetsmässigt, börjar dessutom bli förkyld i vanlig ordning. Att man inte kan komma till nya ställen utan att bli kass är för mig ett mysterie!
 
En annan kul grej är att jag gick upp tjugo minuter tidigare än vad jag behövde. Moget.