Lägenheten är överlämnad eller i vart fall nycklarna. Städningen blev godkänd och allt är frid och fröjd. Efter lägenhetsgrejset gick jag och klippte mig.
Friösern har nu lärt sig att hon kan göra vad hon vill med mitt hår. Idag visade hon en bild på vad hon ville göra. Och jag tyckte det såg nice ut. Dock storknade jag en aningen när hon plockade fram trimmern och rakade ner ena sidan. Är inte så flashigt när man är så ljus i botten som jag är. Såg väääldigt synthig ut där, Lite nazitysk om man ska vara ärlig.
Jag har dock förlikat mig med slutresultatet, MEN jag ska färga håret för jag måste få sidan lite mörkare annars kommer jag skrämma slag på människor. Det roligaste är att jag tänkte direkt "Nu kommer Martins Pappa och dö".  Min egen familj är ju rätt härdad.

Fick förresten besök av chefen idag, hon hade med sig en present (än så länge oöppnad) och en massa lyckönskningar. Är direkt förvirrad över all trevlighet. Men jag är inte svår på att hänga på, socialt sett så går det ju bra att prata med henne. Det är bara arbetsmässigt det skär sig som citron i grädde.

Dags att plocka fram lite mat här hemma.
Ystad är platsen, under ett parasoll med fem gremlinsliknande valpar och tre s.k. vuxna hundar kring benen.
Det gick bra att flytta det sista och städa lägenheten. Men visst var där mycket mer saker än vad jag tänkt att där skulle vara. Jag är helt jäkla överkörd nu. Trött som ett as, inget fint uttryck, men dagens sanning.
Jag och mammas väninna har baxat ner den överdimensionerade Tv.n, inte världens lättaste projekt. Mamma har pysslat in otaliga småprylar i bilen medans vi gjorde det. Jag kunde även konstatera att benpasset igår kanske inte var den bästa uppladdningen inför dagens slutkamp.

Vår Tuss är väldigt sött förresten. Knappt två äpplen stor och alldeles underlig. Låter mest som ett marsvin.
Nu ska jag gå in i askungen-mode. Dvs städa häcken av mig. Om ca 2.5h kommer modern för att hämta mig, de sista sakerna och så klart Tiny och köra oss till ystaden där vi ska bo några dagar. Men innan hon kommer måste jag få städat av det sista, inte så där vidrigt mycket, men ändå tillräckligt för att det ska vara besvärande.

Fritidspersonalen är för söt. På fredag ska de bjuda ut mig tillsammans med kidsen. Så slipper jag att laga mat och så avtackar de mig på sitt lilla vis. Det är verkligen jättegulligt av dem! Kul att jag är så uppskattad fast jag tycker att maten jag gjort på sistonde har varit lite kass. Mest för att jag har fått använda frusna grytor och tråkigt rökt kött.

Två dagar kvar. En riktig. Det här är fantastiskt.