Är det inte lite sjukt att jag tycker att det är värt att köra bil i tre timmar för att träna 45min? Att dessa trekvart ett par gånger om året ger mig mer än regelbundna träningar på hemmaplan. Vilken fantastisk människa den där Katarina är. Vad sjutton ska hon bo i Portugal för?
 
Hur gick det då? Gill hade helt plötsligt fått för sig att hon är tröttast i världen, inte jättekänslig för skänkel eller vikt, men å andra sidan väldigt godmodig och utförde alla uppgifter i maklig takt. Tränade lite lans, grind, backa med klocka osv. Allt skötte hon, men utan något vidare sug. Det här lugnet hade definitivt varit eftersträvansvärt under AR-kursen, men man kan inte få allt. Jag fick tänka på min sits och mina händer i vanlig ordning och kanske skita i att Gill inte alltid orkade utföra saker rätt, men så länge jag gör rätt kan Gill så småningom landa i det rätta med! Katarina tyckte Gill var söt, det är en ganska bra definition.
 
Men en ren energikick var det verkligen! Dessutom apkul med WE. Ska sätta upp lite "permanenta" hinder här hemma så vi kan träna minst en gång i veckan...
Idag ska jag äntligen få träna för Katarina! Att man får åka till Hässleholm är en liten bisak ; ) Jag har lurat med mig mamma så det kan väl bli en trevlig eftermiddag och kväll! Blir dessutom första gången Gill och jag ska träna WE på riktigt!
Med "strikt" matschema blir man ju bara sååå sugen på allt man inte får äta och helt plötsligt börjar man undra vad det är för mening med livet om man inte får dricka kvällskaffe och kaka ;) Som tur är drack grannen eftermiddagskaffe med mig, jag fick titta på när hon åt limepaj, men
 
å andra sidan fick jag pratat häst så jag är nöjd!
 
Dagens pass med Gill var så avancerat att vi endast longerade och gjorde markarbete, har påbörjat hjälpen för sluta från marken och hon fattade! Eller så var det bara ren tur, men hon fick massor av beröm!! Hon fattar dessutom böjningshjälpen riktigt bra nu med, så det går framåt. Avlsutade på lång lina i mycket galopp över hinder och i backe. Hela tiden en lugn och balanserad galopp, hon har verkligen gjort framsteg om vi jämför med höstens jämfotagalopp!