Hittade lilla hästens stamtavla på nätet... Lite kul att titta på släkt!
 
Hej skolan! Två dagar där jag slutar tidigt på denna fyradagars vecka tas tacksamt emot, behöver landa lite efter denna sommar och få en mjukstart i skolan. Känns lite som att jag glömt bort allt jag lärde mig förra läsåret, kan det vara så illa? Onsdag och torsdag bjuder dock på heldagar medan fredag är helt ledig med veterinärbesök inplanerat. Gill skrittas för fulla muggar här hemma, till hennes stora förskräckelse, en timme promenad igår gick ohyggligt långsamt, fick nästan dra med henne. Har hon ont eller har hon blivit försoffad av två veckors vila? Får se vad budet blir på fredag. Yolo får extramat just nu för betet är tunnt i form av lusern och lite mash för smakens skull, både Gill och Yolo får nypon.  Gill för sina leder och Yolo för den där förkylningen som inte riktigt är där men ändå lurar lite i vassen. Får snacka med veterinären om det, hur allvarligt tar man på småförkylda åringar? Är de som dagisbarn?  Gill och Scott behöver däremot ingen extramat, formen rund upprätthåller de fortfarande med goda mått.
Är nypon så bra som det sägs? Det kan man hoppas med tanke på pris och mängd de ska ha i sig....
 
Ikväll ska jag springa och titta på när Patrik skjuter, nästan samtidigt...
"Äntligen" hemma och för en gångs skull hade jag nog kunnat vara iväg ett par dagar till. Norje Boke är en helt fantastisk camping med fräscha faciliteter och fint havsnära läge med lummiga husvagnsplatser. Att bo i husvagn för semesterns skull med man och vovvar fungerar väldigt väl, kanske för att vi fick tvångsbo så förra hösten och tränat lite. Kanske för att man och hundar är så himla trevligt sällskap...  Twix lämnar dock lite att önska när det gäller socialiserandet med andra hundar. Varför ska det vara så besvärligt?
 
Idag vaknade vi till en regntung himmel och ganska snart började det smattra trivsamt på husvagnen, det inbjöd till sovmorgon och långfrukost med te och wienerbröd (!!). Sedan packade vi ihop i regnet och lämnade campingen vid elva snåret. Väderprognosen skvallrade om att finare väder var att vänta så planen var att åka till stens huvuds nationalpark. Och ett däckbyte senare (husvagnen började gunga misstänksamt) var vi framme vid parken med en sol som sneglade fram. Halvvägs in i vår promenad blev det nästan lite för varmt, men vem bryr sig när det är så ohyggligt vackert? Vi avslutade besöket med kakbuffé vilket även fick räknas som lunch. Kan vara därför jag är fullkomligt urlakad nu och bara känner för att gå och lägga mig! Jag får dock snällt vänta några timmar till, först ska det grillas revben, promeneras med Gill och springas lite. Kommer inte bli så långt för det är jobbigt kvavt ute och jag tänker att promenaden innan får räknas som lågintensiv träning ;)
Regnig sista campingvy...
Fuktig trollskog
Från skog till hav...
En liten stund senare fick Windy även bada här... tokhund!
 
Dessutom måste jag ladda upp inför morgondagens skola... Som jag faktiskt inte alls ser fram emot, men det ger nog med sig när jag väl kommer dit!
Hur kan studentlitteratur vara så dyr? två häften för cirka 400:- varav den ena är begagnad. Blä!