Fick en akut svacka igår, den sitter i idag med. Jag är tjock, ful och ensam. Vill gråta och äta onyttiga saker och bli ännu tjockare.
 
Att man aldrig slutar vara fjortis?
 
Ska kanske ut och rida sen om jag skärper till mig. Men just nu. BLÄ! Lönt att bry sig eller?
So far so good!
Där är en liten fölis i magen, ska inte ropa hej än, men vi är på rätt väg! Bebis är ca 20 dagar gammal, inte mycket det inte. Om två månader är det dags för att göra återbesök sedan kan vi känna oss lite mer säkra.
Inte nog med de goda nyhterna så var besöket billgt, 300:- har jag väl aldrig kommit undan med hos veterinären innan. Och hon tyckte inte jag behövde göra något åt hasorna (som dessutom börjat skärpa sig rejält de senaste dagarna) så bara goda nyheter!
 
Blev ingen verkning igår, precis som jag gissat. Men imorgon. Jag är ju så nyfiken och så skulle jag vilja beställa barfota boots så snart som möjligt så att jag kan börja rida igen. För rida vill jag ju göra. Inte heller någon stor överraskning.
 
 
Idag ska vi till veterinären med Gill, det är ohyggligt spännande! Är där en bebis i magen? Benen bröjade se bättre ut igår och hon travade rent bak på asfalt. Men känns bra att kolla upp hasorna med när jag ändå är iväg med henen!
Dock är hovarna under all kritik just nu så jag får verkligen hoppas att barfotamänniskan kommer ut idag. Verkar dock lite rörigt.
Kommer hon inte så ska jag ta tag i min vanliga hovslagare och verka och sedan mäta hovar för att beställa barfota boots i vilket fall som. Vanliga järnskor lägger vi på hyllan ett tag.
 
Det har regnat i Veberöd och Torna Hällestad idag, har det regnat hemma? Jag hoppas verkligen det!!