Började morgonen med att hjälpa patrik bogsera en bil. Det känns som att det kan bli mycket av den sortens uppgifter ihop med honom. Han fick dra med min, kände inte att jag var helt lämpad till att ta ansvaret för dragbilen på en väg.
 
Förberedelserna för dagen flyter på, det är färdigdukat och skaldjursfonden står och rinner av. Ska googla lite anktips och städa lite innan huvudrättsmatlagningen går igång. Känner mig inte speciellt stressad och de små planerna jag hade på att rida ett litet pass på banan blåste och regnade bort...
 
Dukning:
 
 
Jag kidnappade syrrans yngsta idag, drog med henne på badhuset med Imma, bror och Algot, handlade nyårspynt och nyårssallad. Sedan åt vi på Mcdonalds, för det var vi värda...
Lånade även henne som hundbadshjälp och senare förste fönhållare.  Var verkligen mysigt att ha med henne hela dagen. Fick dock lämna tillbaka henne vid halv fem, passade självklart på att dricka en kopp kaffe hos syster då.
Lite lustigt för vi har likadan dukning i stort sett, men tvärtemot. Jag har vit duk med svart /glittrigt pynt och hon har svart duk med glittrigt/vitt pynt.
 
Idag kokar jag risgrynsgröt, en vecka för sent. Har en del mjölk att göra av med och det är väl inte helt fel som kvällsmat, frukost lunch imorgon;) Gröt är bra helt enkelt.
 
 
Åh vad jag ser fram emot imorgon, ska försöka dokumentera menyn och dukning, kamera efterlyses....
 
 
Lysande dag! Fått slängt lite återvinningskit (hur kan man bli så glad över att slänga saker?), druckit kaffe med bror och sedan gått på stan med Imma för att hitta nyårsklänningen med stor N.
Jag hade en ganska klar bild i mitt huvud vad jag var ute efter, något hellångt med naken rygg var målet. Nu blev det halvlångt med halvnaken rygg. Men jag tror att jag är ganska nöjd ändå. Överraskande mycket skit på rean. Kändes ganska meningslöst. Fick inte köpt träningshandskar, men fick köpt ett träningslinne. Alltid något.
 
Hanna och jag har sedan varit ute en timme med hästarna. Pilgrim fick bli riden och jag gick med en överraskande snäll Moses. Jag ser fram emot att börja rida min herre!! Jag fick även tummarna loss och maila Pilgrims ägare, så nu är det bestämt att jag ska ta över honom. Verkligen roligt får jag säga. Han växer på en den lilla dåren.
 
När vi kom hem från ridturen dök Patrik upp lite lägligt, så nu har vi fått i den lilla kylen i huset och frysen står i pannrummet. Jag kan inte tycka att det blev helt snyggt, men väääldigt praktiskt att Hanna får en egen kyl. Speciellt nu inför Nyår.