Sitter snällt och väntar på tåget. Frågan är om det är värt att åka tåg eller man ska köra bil. Imorgon testar jag nog det sistnämnda. Speciellt när man slutar så sent som fem. Hur ska jag sammanfatta dagen då? Tokigt många intryck, spännande studenter och lärare och många ställen att gå vilse på! Det ska bli två väldigt spännande år! 
 
Jag kunde inte låta bli att köpa cola och choklad till hemresan. Men ångrar mig bittert nu när jag smakade colan. Dock sammanfattar chokladet dagens känsla!
Mina planer för dagen var att springa, klippa hund, hålla ridlektion, packa några lådor, städa och laga söndagsmiddag. De tre första punkterna är klara, vissa lättare än andra. Joggingen gick helt okej, bara en kort promenad på mina fem kilometer idag så det går framåt. Inte med stormsteg, men framåt. Twix fick äran att bli badad innan mitt springande så när jag kom hem var det dags för fön och klipp. Jag hade förklippt honom lite innan hans bad och nos och tassar gick väl okej, men kroppen gick inte alls. Skären är nyslipade och jag hade mina aningar om att man får vad man betalar för. Speciellt när han inte tyckte att min sax behövde slipas. Men jag kände ändå att det kanske var Twix päls fel och inte dåligt slipade skär.
Men efter bad och fön så var det bara att inse att slipningen var en katastrof. Gick inte alls och till slut fick jag prova mina äldre skär som inte är speciellt skarpa, men gjorde jobbet i etapper. Tokigt långsam klippning =(
Så nu får jag väl helt enkelt skicka till min vanliga slipfirma, så blir det nog bra igen även om det kostar mer!
 
Ridlektion blev på Gill idag så slog jag två flugor med en smäl, häst blev typ motionerad och barn fick rida. Gill är fantastisk på att ta hand om nybörjare. Så otroligt försiktig och lilla åttaåringen satt där stolt som ingen annan när hon både fick rida över "bro" och trava ensam.
 
Det går inte att få honom att se avslappnad och glad på klippbilder...
God morgon, redan sju försökte jag ta mig ur sängen så smått och döm om min förvåning när jag faktiskt kände mig pigg vid den tiden. Så efter att ha legat en stund i sängen och filosoferat (sånt man inte kan göra när man ska iväg till arbetet på vardagarna) fixade jag en gigantisk kopp te som vanligt och bänkade mig här. Sällskapad av dator, hundar, hem till gården och faktiskt en man. Mannen har dock åkt till jobbet nu, han är väl inte överdrivet positiv att behöva ha sin helgtjänstgöring mitt i vårt byggande.
 
Frukostmys ;) Pudeln har blivit väldigt avslappnad på äldre dar, men kan ändå inte ligga still med huvudet när man väl ska ta en bild.
 
Jag ska strax resa på mig och börja packa ihop lite hästtäcken som jag tänkte flytta hem till Patrik, enkelt att packa och används ändå inte för tillfället =)
 
Som det ser ut nu så verkar den där elektrikern vi har anlitat och eon som ska koppla på huvudströmmen att sabba vår plan. Så jag får nog snällt bo i en husvagn en eller två veckor. Men vi ska iaf ha kunnat flyttat in mitt bohag som ska upp i lägenheten utan att låta det mellanlanda i ett garage eller så. Det får jag se som positivt.
Inte så lätt när de där kritiska bitarna som el, vatten och uppvärmning blir haltande. Då kvittar det hur fint det är spacklat eller bra kakeln är satt.
 
Jag ska måla färdigt pannrummet idag, mindre binder och mindre blask hoppas jag. Hoppas också att det ska räcka med en strykning till. Entrén får vänta lite till, en hel del saker som sys ihop där först, men det är grundta iaf. Kan vara så att jag ger mig på att måla panel på ovanvåningen idag så ska Patrik slipa färdigt imorgon så kan jag börja måla gipsen under kvällarna i veckan så kan vi lägga golv nästa helg.
Mycket att stå i.