Soo What's up?
 
Hästar: Helgen har spenderats ute i markerna. 5Ha hage har stängslats in och jag kännrt mig lätt kräkfärdig på isolatorer och grästuvor, igår var jag inne först halv nio på kvällen. Men nu är det klart och redo för de två andra hästarna som kommer hit på bete. Gill fick kiropraktikbehandling idag, asdyrt! Men bra såklart. Fick lite stretchtips och Gill fick massor av beröm för att hon är så trevlig. Det är ju sant. Direkt efteråt red jag henne och märkte enorm skillnad i framförallt galopen där hon bar sig superfint i en rullande bra arbetsgalopp. Plus att jag fick padda upp fram i sadeln då hon lyft ryggen! Smidigt att ha kiropraktor och tränare i samma verksamhet!
 
Twix: ögonhistorien krävde att vi fick göra ett återbesök till min egen veterrinär. Han trodde inte alls att något satt fast utan att han var torr i ögat och därför överproducerade var istället. Najs. Så nu får han ögondroppar som är återfuktande. Fungerar! Och billigt!
 
Växter: Våra ympisar växer så att det knakar, 20 av 22 träd visar livstecken. Detta är det bästa Patrik och jag skapat.
 
Jag: Jag har sagt upp mig.... Så alltså. Har en vecka kvar sedan är jag arbetslös. Heja mig! Har jobb på g, men vet inte riktigt när. Den här ekvationen fungerar inte alls. Alltså hästekvationen och arbetslösheten ;)
 
Glad valborg eller vad man nu säger.

Flera av ympisarna har börjat att visa livstecken och nu när vädret känns stabilt så har de fått flytta ut!


Årets första lopp är avklarat, men eftersom det mest gick ut på att hålla svärmor sällskap i rask promenadtakt kan jag väl inte räkna det direkt.  Härligt med en promenad i skogen när solen värmde så det var på inget vis bortkastat. Sedan hade vi familjelunch med grillade hamburgare här hemma, blåste rejält men ungarna gillade burgarna.
 
Därefter gick luten ur mig helt och eftersom Patrik åkte hem till sina päron la jag mig och sov. Det är mycket nu. Inte mycket på ett kul sätt, men det är bara att bita ihop och ta sig igenom det...
 
När han kom hem igen åkte vi en runda till stan för strandpromenad, ärende och lite matinköp. Hundarna var helt lyriska över att komma till havet och för att inte glömma stranden tog de med sig ett halvt ton sand som souvenir i pälsen. Den sanden ligger i hallen nu. Myspys!
 
Sommarpälsen börjar titta fram och jag har upptäckt vad jag tror är en ink på damen. Borde ändå åka och kolla tänder inför tränsintroduktion så då får man väl se till att plocka bort den.