Jag vet inte vad jag hade väntat mig, men kanska iaf ett migränutbrott eller lite riktig smärta. Istället var det en väldigt mjuk och följsam massage med lite triggerpunkthantering och ett konstaterande att jag har dålig hållning. För spända bröstmuskler och obefintliga ryggmuskler var boven i dramat.
Hon kunde bara rekomendera att jag kom nästa vecka igen för Qinopraktik. Att det sedan kostade 600:- till är väl ingen big deal? Och helst skulle jag följa upp ganska omedelbart.
Jag vet inte, men sen samtidigt kan detta hjälp mot all jävla oreda jag har i kropp och sinne är det kanske värt några tusen? Kan jag dessutom få bra hållning på köpet är det väl bara att tacka och ta emot? Visserligen får jag nog arbeta för det hemma lite, men inget är gratis.
 
I övrigt har det varit en ganska grym dag med Imma-mys, handlat bikini till både mig och Patrik. Visst man skulle kunna säga att hans är mer som badshorts, men bikini låter lite roligare.
Jag har definitivt inte gjort mycket nytta här hemma, bara slått lite gräs i hagen hos hästarna. Imorgon däremot, då ska alla blommor ut, fönster ska putsas, blommor planteras om och huset städas! Det låter väl bra, nu när jag fick lite massage idag....
Nu är Gill dumpad på läger hos Frieserhingst, tre veckor i rejält backig hage med en riktig snygging ska förhoppningsvis resultera i en högrest avkomma någon gång i Juni nästa år. Ihopsläpet gick väldigt odramatiskt även om Gill visade mycket bestämt vad hon tyckte om pojkvänner. Hon kan lyfta både fram och bakben om det är det som krävs!
Det var efter mycket funderande som jag kom fram till att det får bli ett försökt till föl på henne, tror jag får en cool blivande WE-häst på detta viset. Om fem år sisådär. Men ser verkligen fram emot att få forma en häst alldeles själv istället för att få de där osnutna 2.5 åringarna som inte riktigt vet hur de ska uppföra sig.
 
Det var en kul samling hon möttes av, hingsten, en fuxvalack och två skäckston. Varav det ena stoet såg ut som en förvuxen shettis, Gill såg väldigt smäcker och tjusig ut i jämförelse. "Shettisstoet" hade en bredd och hals i ardennerklass, men pinnben. Mycket märklig kombination!
 
 
Semestern är i full gång, så idag passade jag på att ligga i sängen till halv elva. Lite sjukt. Var på fest igår, väldigt trevlig tillställning får jag säga, fick god mat och dansat med min man. De snålade verkligen inte på något utan de bjöd på tre rätters och sedan kaka och kaffe på det. Ovanligt på så stora fester! Man skulle ju kunna tro att det blev en våt tillställning med tanke på min sovmorgon, men så var inte fallet. Vid midnatt var vi hemma, men jag började känna av huvudet halvvägs in i matchen (Haha) och det närmade sig mina vanliga migränkänningar ju senare det blev så jag var väldigt tacksam över att jag fick gå och lägga mig direkt när jag kom hem.
 
Vääldigt många spänningar i min kropp för tillfället och nu har jag äntligen fått tummarna loss till att boka en massagetid. Så imorgon har jag bokat in en timme NY KUND i Ystad, dvs hon ska prata med mig för att se vilken behandling jag behöver och sedan ska det väl tryckas på mig. Jag tycker det här med massage är väldigt läskigt, är rädd för att det ska göra ont, kittlas eller att massören är ful. Hemska tanke. Det fanns bild på massörens hemsida och hon ser godkänd ut...
 
Så ett massagetillfälle är inhandlat, men ha räven klickat hem en diskmaskin. Min här hemma har nog sett sina bästa dagar så jag har beställt en ny rostfri. Bosch igen. Var lite inne på smeg för att matcha spisen, men kom på att där har varit en del fel där så det kändes lite onödigt att skaffa en sådan till...