Hemma!

"Äntligen" hemma och för en gångs skull hade jag nog kunnat vara iväg ett par dagar till. Norje Boke är en helt fantastisk camping med fräscha faciliteter och fint havsnära läge med lummiga husvagnsplatser. Att bo i husvagn för semesterns skull med man och vovvar fungerar väldigt väl, kanske för att vi fick tvångsbo så förra hösten och tränat lite. Kanske för att man och hundar är så himla trevligt sällskap...  Twix lämnar dock lite att önska när det gäller socialiserandet med andra hundar. Varför ska det vara så besvärligt?
 
Idag vaknade vi till en regntung himmel och ganska snart började det smattra trivsamt på husvagnen, det inbjöd till sovmorgon och långfrukost med te och wienerbröd (!!). Sedan packade vi ihop i regnet och lämnade campingen vid elva snåret. Väderprognosen skvallrade om att finare väder var att vänta så planen var att åka till stens huvuds nationalpark. Och ett däckbyte senare (husvagnen började gunga misstänksamt) var vi framme vid parken med en sol som sneglade fram. Halvvägs in i vår promenad blev det nästan lite för varmt, men vem bryr sig när det är så ohyggligt vackert? Vi avslutade besöket med kakbuffé vilket även fick räknas som lunch. Kan vara därför jag är fullkomligt urlakad nu och bara känner för att gå och lägga mig! Jag får dock snällt vänta några timmar till, först ska det grillas revben, promeneras med Gill och springas lite. Kommer inte bli så långt för det är jobbigt kvavt ute och jag tänker att promenaden innan får räknas som lågintensiv träning ;)
Regnig sista campingvy...
Fuktig trollskog
Från skog till hav...
En liten stund senare fick Windy även bada här... tokhund!
 
Dessutom måste jag ladda upp inför morgondagens skola... Som jag faktiskt inte alls ser fram emot, men det ger nog med sig när jag väl kommer dit!
Hur kan studentlitteratur vara så dyr? två häften för cirka 400:- varav den ena är begagnad. Blä!

Kommentera här: