Träning

Igår var jag och liten svart häst på WE-träning, klockan sju på kvällen var det dags därför hann jag både bada och fläta manen på henne innan. Med andra ord dök jag upp på träningen med en ganska välordnad häst. Så fort jag kom in i ridhuset insåg jag att hon var piggelin och de där halterna vi övat de senaste veckorna satt långt borta. Turbokanin, men vi lyckas ändå maskera det ganska väl.

Vi hade enkelslalom, grind, sidepass, lans, paralellslalom och bord med kanna på schemat. Grind började vi ju så smått på förra träningen och igår tog vi det ett steg längre och gjorde halva med repet. Fokus är att få henne göra steg för steg och inte springa igenom det. Sidepass kan vi ju inte alls, det lilla vi flyttar sidvärtes är bara med ren tur. Så även här var det fokus på att vänta in hjälper genom hindret.

Lans är nemas problemas även om det blir en gnutta vingligt på en hand. Paralellslalom är svårt när man har allt för många ben, men den sista omgången gick riktigt fint. Bordet och kannan förskräckte henne först, sen gjorde hon halt ganska fint och stod still (!!) när jag lyfte den.

Vi avslutade med banan som helhet och det gjorde hon jättefint! Är så nöjd med nivån på min lilla bebis! Ny träning om två veckor och det ser jag fram emot. Ska försöka klämma in en dressyrträning innan dess.

Idag kommer vår solcellsanläggning att börja rulla, så bara sol framåt. Slut med novembergrått!