Nära ögat

Idag var dagen systerdöttrarna skulle få sin julklapp, spamys med frukost! Slängde in syrran i paketet med då hon fyllde 50 (!!) i december. Vi besökte Örums nygård, där de har övernattningar, lite restaurangverksamhet och konferenspaket. Jag har varit där tidigare på både ledarskapsutbildningar och nu senast på julbord. Ett väldigt charmigt och lagom ställe. Frukostbuffén var perfekt, allting upplagt i små mängder så att man hela tiden fick fräscha pålägg, de hade ett stort utbud av pålägg, müslisar och såklart våfflor. Det har alla svenska frukostbufféer med självaktning! Jag undviker alltid det varma, tycker det är rätt ofräscht med bacon och äggröra på morgonen.
 
När vi var färdigätna gick vi till deras lilla spaavdelning, där var bubbelpool, varm bassäng för vattengympa, bastu och sittgrupper. Här fick man även ta med in kaffe, frukt och lite annat tilltugg så ville man inte vara blöt eller varm så kunde man sitta och småprata i sittgrupperna. Tiden flög förbi och vi spenderade nästan tre timmar i spaavdelningen! Under tiden vi var där fick jag lite bröstsmärtor, jag är inte den bästa på att slappna av... Så när jag väl kom hem vid två var det full rulle på bröstsmärtor som gick ut i ryggen. Försökte vila bort det en timme, funkade inte.. Sen gick jag ut och tog stallet och släpade ut mig, Gill, Patrik och hundarna på en timmes promenad. Det var outhärdligt, men lättade lite om jag småjoggade. NU har det nästan helt släppt och jag vet inte om det var treon eller hem till gården som hjälpte. Har någon liten plan på att lura med mig Patrik på bio, vill se Lala land, den vill han  nog inte se... Men han pratade något om pizza innan så då kunde vi gjort båda. Fast tiden börjar att bli knapp och han har ännu inte kommit in från garaget, hopplös människa!! <3
 
Min bula har lagt sig nästan helt och jag har bara lite snygg "ögonskugga", så det blev inte så farligt. Även om syrran påstod att jag var svullen i halva ansiktet. (det är sån jag ser ut)