Skitbygge...

Skitväder, skittrött... så kan jag väl sammanfatta min dag. Jag har inte alls varit i stöt för något somhelst, hade egentligen bara velat sova hela dagen. När vi dessutom vaknar till världens ösregn kändes dagens byggplaner något osäkra. Men vid åttasnåret kunde vi dra igång, fortsatt murning av gödselplatta  (jag ska få en gödseplatta, det är ju för fan magiskt!) och vägg i carport var dagens projekt. Den där carportsdelen har ändrat utformning ett par gånger längs resan, från att ha varit helt i plåt till att nu vara mest murad. Så kan det bli.
 
Lagom till lunch och två nyghorda skottkärror med bruk och betong kom nästa åskregn, ett åskregn som var så häftigt att vi bestämde oss för att gå in och äta istället för att mura. Regnet blev så långvarigt att kärran med betong bara var att kasta och bruket fick vi blanda om. Där rann det över lite för mig. Som tur var bestämde vi oss bara för att blanda en sats bruk till och göra slut på det. Typ 10 minuter innan det var klart kom nästa ösregn... Hopplöst.
 
Samtidigt i det här diskuterade vi stallinregdning, för det börjar i allra högsta grad bli aktuellt att ta tag i. Vilket med dagens humör bara gjorde mig ännu mer trött och gjorde väl att jag allra helst skulle vilja klicka hem en helt ny inredning med skjutdörrar istället för att kladda med vårt renoveringsarbete. Tanken från början har varit att mura fronterna, men nu kan vi kanske ha enats om träfyllnad istället. Hade ju såklart både varit snyggt och praktiskt, förutom i den boxraden med småboxar som är udda.  Vi får se vad männen bestämmer sig för, omständigt kommer det att bli, det är något jag är helt säker på. jag är även rätt säker på att jag blir fullkomligt utmattad av att vi inte håller oss till en endaste plan.
 
Nu är det pasta och köttfärsås, det kan man ju iaf bli glad av! Jag har ju faktiskt powernappat en stund också då kvällen kan nog bli bra. (bättre)
 
Blöt morgon.....
Blöt eftermiddag...