Djuringar

Patrks kollega är liksom jag lite höst/vintertrött så Patrik rekommenderade honom att göra som jag för att bota deppighet. Dvs leta valp.  Hans kollega trodde på konceptet och undrade om jag hade fler fiffiga tips.
 
Det här med valpetande har verkligen gjort susen för mig, så fort jag känner att det är hopplöst så tittar jag på hundar jag skulle kunna tänka mig att köpa. I det här ingår även att fundera kring min arbetssituation och hur jag kan anpassa den för eventuella valpinköp. Senast på agendan är att jag minsann tänker vara ledig två veckor under jul och nyår ihop med Patrik. Med eller utan anställning. Har även så smått finurla på att ta jobb inom livsmedelsindustrin igen och jobba helgnätter.. Dvs ha helt lediga veckor och bara jobba två nätter i veckan som heltid. Det skulle ju kunna innebära att jag kan ägna mer tid åt det jag mår bäst av, dvs djuren. Skulle dessutom frigöra mer tid för politik och studier.
 
Jag har gett mig den på McAdam ska bli kelvänlig, så nu tvångsklappar jag honom, han hatar det. Lika vacker som han är lte folkilsk är han. Märkligt eftersom han gärna är med när man är ute i stallet.
 
 
Yolo tränar på att ha bett, idag tömkörde jag för första gången med bett i munnen. Gick fint, men det var beckmörkt och rätt fruset i marken så vi nöjde oss med ca 10 min i skritt...