.....

Löberöds veterinärklinik gav mig det positiva svaret att där inte är några veterinärer förrän den 14aug. Jag velar i mina tankegångar. Vill jag verkligen lägga ner massa pengar och engagemang på en häst som Pilgrim? Visserligen världens sötaste och en härlig personlighet. Men är det de jag vill arbeta med?
Jag vill ha ett halvblod/fullblod i hyffsad dressyrmodell som jag kan komma ut och träna med en gång/vecka och senare ev tävla. Det är det jag verkligen vill.
Det var en av anledningarna till att jag bytte ut Bart mot Moses. Se hur det gick? Nu sitter jag här med en ännu mindre häst utan någon som helst kapacitet.
 
Just nu lutar jag åt att hitta en foderhäst som landar under de här kriterierna och helt enkelt bara låta Pilgrim gå som sällskapshäst. Inget han lider av, då han inte är den första som jublar när jag kommer med grimskaftet i handen. Inte alls som Moses.
 
vad gör en flicka?
 
Och min bil? Ja Patrik tittade lite på den i Söndags, råkade smälla en generatorrem i "lagningen"... så ja.... Har nog ingen bil förrän till helgen.  Smidigt. Det är verkligen jämt kul, men att leva med en bilmekaniker kan vara det bästa valet jag gjort. Helt allvarligt.
 
Snart dags att gå "hem" igen, har kanelbullar på långsam jäsning och väntar på syster och systerbarn. Ikväll ska jag dessutom gymma för första gången på tre veckor. Det kan verkligen vara nyttigt....

Kommentera här: