Fem dagar sedan förra helgen och vad som kändes som världens sämsta helg. Så är det ju ibland, men har man blivit tillräckligt tjurig så vänder det uppåt igen. Därför har veckan varit fullt acceptabel, såväl med arbete och fikamängd...
 
Största bedriften har varit att jag satt ihop mitt livs första IKEA-skåp. Sjukt nöjd med mig själv, skulle lätta kunna göra fler nu när jag kommit över rädslan. Blev dessutom helt outstanding där det placerades på jobbet.
 
Nu är det ju helg och det innebär faktiskt att det inte blir något stallbygge för min del. Imorgon jobbar jag hela dagen, på kvällen ska vi hänga på O'learys och på söndag åker vi in till Malmö för lite museumbesök. Det känns som semester trots att jag ska jobba.
Enda minuset är att det inte blir något havsbesök med Gill, men jag har bokat in oss på WE-träning i början av mars så senast 1 feb drar vi igång vårträningen och igångsättning! Sjukt pepp inför det, men tror att halva februari kommer ägnas åt barbackaridning i skritt och arbete på töm... Sen åker skorna på igen på henne så vi kan ut och göra lite "roadwork"

1 kommentarer

Hanna Karlsson

20 Jan 2018 21:02

Det låter som bra helgplaner! :-)

Svar: Det var det verkligen=)
dooh

Kommentera

Publiceras ej