Att gå upp fem igen om morgnarna är inga problem, men fasen vad jag saknar att ha Patrik i min närhet. De veckor vi gått om varandra under sommaren och nu den här månaden är tråkiga. Man kommer liksom hem till en hel bunke söta djur och när det är omhändertagna så i bästa fall lagar jag mat till mig själv och sen händer inget mer. Är det ingen som hör av sig på helgerna för att hänga så är det definitivt ännu färre som hör av sig på vardagarna! Dock är det väl ganska sunt att bara pausa lite från folk efter all uppstart på jobbet.
 
Vi har dessutom haft revision i två dagar vilket har gjort min uppstart en aningen annorlunda, men nyttig. Så först idag har jag kunnat "göra" mina faktiska uppgifter och dessutom fått labbat lite. och såklart jobbat över. Visserligen bara trekvart, men varje dag har jag gått hem försent, något som jag verkligen ogillar.  Vet inte varför det skär i mig, men är väldigt van vid att slutar man så slutar man. Dessutom väldigt oekonomiskt för arbetsgivaren att ha perosnal på övertid och det har jag gärna i åtanke även om jag snarare skulle gnuggat händerna och tacka för extrapengar!
 
Men efter två dagars hästvila så kom jag ut barbacka igår och gjorde lite markarbete på fältet och idag blev det konditionspass efterföljt av lite äppelplock. Tror att det sistnämnda uppskattades mest! Men hon är inte jättepepp, vet inte om det blivit bättre med sällskap eller jag bara behöver ett fullblod nuförtiden?
 
Mina konditionsvägar sträcker sig längs med skogen
Äppelpaus får man vid en näckrosklädd damm
Mat och vin får man om man lagar det själv,
mat bestod denna gången av bacon/lök/svamp/paprika/ruccolafräs till pasta. Gött och enkelt

Kommentera

Publiceras ej