Jag händer...
Äsch, det här har jag kanske inte skött så snyggt, har dock varit mycket ärligare både mot mig själv och arbetsgivare än jag varit i det förflutna. Dock håller det inte hela vägen eftersom jag fortfarande är väldigt lättövertalad och finner mig själv sittandes med tårar längs kinderna och telefonen i handen när jag lovat att "jag absolut kommer in och jobbar ikväll".  Något jag då inte gjorde. Men där blev något lugn i mig när jag uttalat beslutet om att inte fortsätta, att helt enkelt misslyckas och avsluta det innan jag snärjt in mig för mycket.
 
Självklart känner jag en otrolig trötthet inför mitt eget jag, men det är å andra sidan det enda jaget jag har att arbeta med så jag får försöka gilla det och fortsätta arbetet med att bli bättre.  
 
Så just nu har jag "semester", skulle kunna kalla det arbetslös men det tänker jag inte göra. Jag behöver pausa och inte göra något alls några dagar. Sova lite för många timmar, rida när jag känner för det och bara umgås med mig själv och såklart lite med Patrik. Den här semestern varar inte allt för många dagar då jag ska provjobba på fredag och lördag, en tjänst jag varit aktuell för under hela tiden jag vetat att jag skulle börja på alcontrol. Vi får se, nu ska jag inte kasta mig in i något om det inte är 100% rätt. Har även sökt en del jobb som är mina "drömjobb" inom det offentliga, men hittentills har jag inte kommit på intervju till ett enda av de offentliga jobben jag sökt under året. Vet inte riktigt var jag felar där.
 
Nu är det onsdag och vi går vidare...

1 kommentarer

Katarina

05 Oct 2017 20:36

Heja dig! Det är viktigt att stå upp för sig själv. Håller tummarna för något av drömjobben! :)

Svar: Tack, ja vi får se vart jag landar!
dooh

Kommentera

Publiceras ej